Kerem Gönlüm Radyospor'da

Kerem Gönlüm Radyospor'da
Güncelleme:

Galatasaray, Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes gibi en üst düzey kulüplerde forma giymiş olan, A Milli Basketbol Takımının marka sporcularından Kerem Gönlüm, Radyospor’da basketbolseverlerle buluşuyor.

Sporun tek adresi Radyospor’da yepyeni bir program daha başlıyor. Birbirinden başarılı yayınlarıyla adından söz ettirmeye devam eden Radyospor, yayın akışına yeni bir basketbol programı daha eklemeye hazırlanıyor. Galatasaray, Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes gibi en üst düzey kulüplerde forma giymiş olan, A Milli Basketbol Takımının marka sporcularından Kerem Gönlüm, 04 Ocak 2019 itibariyle her Cuma 12:00’da Radyospor’da basketbolseverlerle buluşuyor.

Radyospor hakkında: Saran Group bünyesinde bulunan, Türkiye'nin ilk spor radyosu olan Radyospor, zirvedeki yerini koruyor.“Sporun tek adresi” sloganı ile yayın yapan Radyospor, gündemi belirleyen kaliteli içeriği ile gazete ve televizyonlarda en fazla referans gösterilen spor radyosu. Yayın akışının tamamını spor programları ve canlı spor yayınlarına ayıran radyospor,07 – 24 saatleri arasında canlı yayınla sporun her dalından haber veriyor. İnternet sitesi www.radyospor.com’da her an güncellenen içeriğiyle doğru ve tarafsız haber arayanlara geniş bir alternatif sunuyor. Radyospor yayınları, ayrıca tüm mobil işletim sistemleri ile uyumlu olan dijital aplikasyonu aracılığıyla da stüdyodan canlı olarak izlenebiliyor ya da dinlenebiliyor.