Klass Kasım sayısı bayilerde !

Klass Kasım sayısı bayilerde !

12 yıldır yaptığı renkli haberler ve özel röportajlarla iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının nabzını tutan Klass, yine dopdolu bir Kasım sayısıyla bayilerdeki yerini aldı.

Ayın en önemli etkinlikleri arasında yer alan 53. Uluslararası Antalya Film Festivali ve ödül töreninden çok özel kareler, moda dünyasının tüm önemli aktörleri tarafından heyecanla beklenen Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul ve bu yıl 29.’su düzenlenen Türkiye’nin En İyi Mankeni Yarışması ‘Best Model’ın muhteşem final gecesinden çok özel anlar Klass Kasım sayısında geniş yer buldu.

Ayrıca 79 yıllık köklü bir geçmişe sahip, bugüne kadar dünyada 110 milyon kadını takılarıyla buluşturan Atasay için tüm zamanlarda akıllara gelecek, ikonik ve evrensel bir değere imza attıracak, ünlü Mimar Zeynep Fadıllıoğlu tarafından tasarlanan ‘neFes’ koleksiyonunu, Atasay Mücevherat Grup Başkanı Çiğdem Kamer ve Mimar Zeynep Fadıllıoğlu ile Klass okurları için konuştuk. Yine davetlerde ünlü markaların ve modacıların birbirinden şık ve tarz tasarımlarıyla boy gösteren ve şıklık yarışında olan sosyal yaşam dünyasının seçkin hanımlarını Pizzazz sayfalarımızda yorumladık. Bir ay boyunca gerçekleşen özel davetler, iş dünyası röportajları, sosyal sorumluluk projeleri de her zaman olduğu gibi Klass sayfalarını süsledi.