Konyaspor'dan o saldırganlara yasak !

Konyaspor'dan o saldırganlara yasak !
Güncelleme:

Konyaspor, Galatasaraylı bir taraftarı darp eden holiganların stada girişlerinin yasaklandığını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig ekibi Atiker Konyaspor, geçtiğimiz haftasonu Galatasaray ile oynadığı Süper Lig mücadelesi öncesinde yaşanan tatsız hadisenin ardından flaş bir karar aldı.

Konyaspor taraftarı 4 kişinin, Galatasaraylı bir genci darp etmesi ve görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Emniyet harekete geçmiş ve 4 holiganı gözaltına almıştı.

Konyaspor’dan yapılan açıklamada ise, 4 kişiden kombinesi bulunan iki şahsın bu haklarını ve olaylara karışan kişilerin tamamının bundan sonra Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'na girişlerini yasaklamak için yönetim kurulu kararı alındığı belirtildi.

Hakan Karaoğlu'na saldıran 4 kişi gözaltındaHakan Karaoğlu'na saldıran 4 kişi gözaltında

 

Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu, dün akşam kulüp idari binasında gerçekleştirdiği olağan toplantısında haftasonu yaşananları bütün detaylarıyla gündemine taşıdı. Toplantı sonrasında oybirliğiyle, şiddeti benimseyen, makul gören şahısların stadyuma girişleri yasaklandı.

Kurul toplantısı sonrası yapılan açıklamada “Konu yargıya intikal etmiş durumdadır. Bundan sonrası yargının işidir. Ancak kulüp yönetimi olarak yaşananların bir karşılığının olması gerektiği inancıyla olaylara karışan şahısların bundan böyle stadyumumuzda karşılaşmalarımızı izlememeleri için gereken bütün tedbirleri almış durumdayız. Bundan sonra da benzer olaylarda tutumumuzun aynı şekilde olacağının bütün spor kamuoyunca bilinmesini istiyoruz. Öte yandan sporda şiddetin önüne geçebilmek kötü, çirkin tezahüratı futbol sahalarından ve etrafından uzaklaştırabilmek için aynı hassasiyeti diğer kulüplerimizden de bekliyoruz” denildi.