Leipzig'den sürpriz Tolga Zengin paylaşımı

Leipzig'den sürpriz Tolga Zengin paylaşımı
Güncelleme:

Leipzig ile Beşiktaş arasında oynanan maçta kalesinde devleşen Tolga Zengin için Alman kulübünün Twitter hesabından bir paylaşım yapıldı.

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda oynanan Leipzig-Beşiktaş maçına Tolga Zengin damga vurdu.

Leipzig sosyal medya hesabından Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin'in başarılı kurtarışları sonrası işte bu paylaşım yapıldı.

Leipzig maçında tam 10 kurtarış yapan Tolga, maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

İşte Leipzig maçının yıldızı Tolga Zengin'in karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalar...

''EN ÇOK PUAN TOPLAYAN BİZ OLMAK İSTİYORDUK''

Kendimi gösterme gibi bir amacım olmadı. Hiçbir zaman olmadı zaten. 34 yaşındayım ve buraya nasıl geldiğim de belli. Ben sadece işimi yapmaya çalışıyorum. Kişisel bir değerlendirme yağmayacağım, doğru bulmuyorum. Herkes yüreğini ortaya koydu maçta. 11 puan toplayan takım olmuştu ama biz, en çok puan toplayan takım olup namağlup çıkmayı istiyorduk. Bunu da başardık. Bizim için önemli olan takım başarısı. Biz hazır oluyoruz. Ne zaman forma geleceği belli olmaz.

''GEÇMİŞTE BÖYLE MAÇLARIM OLMUŞTU''

Geçmişte bu kadar çok kurtarış yaptığım maçlar da olmuştu. Trabzonsporforması giyerken Inter maçında da olmuştu böyle. Zaman zaman oluyor böyle maçlar. Geçmiş yıllarda da vardı.

''FABRI BENİ, BEN FABRI'Yİ KUTLARIM''

Nasıl oynamamız gerektiğini bilmemiz lazımdı. Aslında baktığımız zaman Leipzig bu grubun en iyi takımıydı. Beni maç sonu ilk kutlayan Fabri oldu. Ben onu, o beni kutlar. Başkan, zaten transfer yaparken kişiliğe çok önem verir. Geçen seneden beri oynamıyorum. Bir sene sonra çıktım ama ne zaman forma şansı gelse hazır olmanız gerekiyor. Biz bir insanız. Fabri de mutlu olmak istiyor, oynamak istiyor. Onun da bir ailesi var, kız arkadaşı var. Tabii ki hep oynamak ister. Biz bir aileyiz.