Mehmet Demirkol: Halis Özkahya dizilerde oynayabilir

Mehmet Demirkol: Halis Özkahya dizilerde oynayabilir
Güncelleme:

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol canlı yayında Trabzonspor-Galatasaray maçının hakemi Halis Özkahya için ilginç ifadeler kullandı.

Süper Lig’de dün gece oynanan ve Trabzonspor’un Galatasaray’ı 2-1 mağlu ettiği maçı değerlendiren Mehmet Demirkol birbirinden çarpıcı ifadeler kullandı.

İşte Demirkol’un açıklamalarından öne çıkan satır başları:

‘ACELE ETMEZSE AYKUT KOCAMAN HAKLI ÇIKACAK!’

”Rıza Hoca dün 3-0 kaybetseydi kimse bir şey diyemezdi. Maç içi şansı ise Tudor’du. Tudor’un değişiklikleri felaket. Gerçek şu ki, Tudor, Feghouli sonrası Galatasaray'ı henüz dizebilmiş değil. Acele etmesi lazım. Etmezse Aykut Kocaman haklı çıkacak!”

‘PAS YAPABİLEN YEGANE ADAMI ÇIKARTTI’

”Kurduğu harika pres oyununu ya devam ettirmeli ya da yenik duruma düştüğü oyunlar için bir plan bulmalı. Tudor, Gomis'i çıkarttı ve rakip savunmayı rahatlattı. Pas yapabilen yegane adamı çıkarttı ve Onazi ile Okay'ı rahatlattı.”

‘YAKIŞIKLI ADAM DİZİLERDE OYNAYABİLİR!’

”Hakemin Bero’ya kırmızı kart çıkarmaması büyük hata. Görüp, sarı bile vermemesinin bir sebebi var. Halis Özkahya yakışıklı bir adam, dizilerde oynayabilir. Fakat hakemlik onun harcı değil. Ben ona daha önce dizi oyuncusu olması gerektiğini nacizane önermiştim. Kötü bir hakem. Bugüne kadar futbolda en önemli aktör hakemdi artık yönetmen. Hayatımda ilk defa böyle bir şey görüyorum. İnanılmaz hatalar ve kırmızı kartlar var.”

‘TÜRK OLSA LİGDE OYNAYAMAZ’

Denayer’in olduğu bir savunma göbeğinin yan toplarda açık vermemesi mümkün değil. Kafa topuna çıkmıyor çünkü. Çok ilginç. Üreticisi Belçika olduğu için oynuyor. Yemin ediyorum Türkiye’den çıkmış olsa Süper Lig’de oynayamaz. Şu haliyle neden peşinden koşuluyor anlayamıyorum.