Mertcan Çam'dan skandal ifadeler !

Mertcan Çam'dan skandal ifadeler !
Güncelleme:

Şanlıurfaspor'da meydana gelen ve ortalığı sarsan dayak skandalının detayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Trabzonspor'dan Şanlıurfaspor'a kiralanan Mertcan Çam, alacaklarını alamadığı gerekçesiyle Şanlıurfaspor'u TFF'ye şikayet etmiş, bunun üzerine kulüp başkanı Emin Yetim ve adamları tarafından darp edilmişti. Olayın ortaya çıkmasıyla Türkiye gündemine oturması bir olmuş ve bu skandal olay spor kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı.

Olay sonrasında Şanlıurfa'dan Erzincan'a geçen burada ağabeyi Yiğit Çam ile buluşan Mertcan Çam, yaşadığı skandal dayak olayının tüm detaylarını Hürriyet'e anlattı.

İşte mağdur futbolcunun açıklamalarını satır başları;

"ACIMASIZCA VURMAYA DEVAM ETTİ"

"Başkan ansızın bir yumruk attı. Yumruk kulak arkama geldi. Yere düştüm. Yerde, 'Başkanım yapma n’olursun’ diye yalvardım. Dinlemedi, tekme atmaya başladı. Yüzümü koruyarak yere kapaklandım. Belime, boşluklarıma gelen tekmelerle soluk alamıyordum. O vurmaya devam etti. 2-3 tekme daha attı."

"SENİ KÖPEK KULÜBESİNE BAĞLAYACAĞIM ULAN İT"

"Yağmurluğumun kapüşonundan tutarak kapıya doğru sürükledi ‘Seni köpek kulübesine bağlayacağım ulan it’ diye bağırıyordu. O arada ağza alınmayacak bir sürü küfürler daha etti. Aileme bana küfrediyordu. Kapıya kadar sürükledi. Ardından ikinci başkan Giray Küçük ve şoförü geldi. Ben ayırıp beni kurtaracaklar sandım ama yanılmışım."

Şanlıurfaspor'daki darp skandalı araştırılıyor !Şanlıurfaspor'daki darp skandalı araştırılıyor !

 

Hürriyet