Müge Anlı'dan Esra Erol'a bomba transfer iddiası!

Müge Anlı'dan Esra Erol'a bomba transfer iddiası!
Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda Müge Anlı'nın programına veda eden Prof. Dr. Arif Verimli'nin Esra Erol'un programına transfer olduğu iddia edildi.

2008 yılından bu yana ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan ünlü Prof. Dr. Arif Verimli, ekip arkadaşı Prof. Dr. Şevki Sözen'le yaşadığı sorunlar nedeniyle programa veda etmişti. 13 yıldır danışmanlık yaptığı programdan ayrılan Verimli hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. 

ESRA EROL'A MI TRANSFER OLUYOR?
Programın sunucusu Müge Anlı'ya kırgın olduğunu ve bu nedenle ayrıldığını da gizlemeyen Arif Verimli'nin, aynı kanalda yayınlanan Esra Erol'da programına transfer olduğu konuşulmaya başlandı. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan konuyla ilgili "Reyting savaşı m?" ve "Müge Anlı'ya nispet mi yapıyor?" yorumları yapıldı.

Müge Anlı'dan Esra Erol'a bomba transfer iddiası! - Resim : 1

MÜGE ANLI'DAN AYRILMIŞTI
Psikiyatrist Arif Verimli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 12 Şubat 2021 tarihi itibariyle programdan ayrılmıştı. Verimli, veda mesajında şu ifadeleri kullandı: "Deontoloji ve Tıbbi sınırlarımı bilmek benim yaşam tarzımdır, aşılamaz çizgimdir, meslek ilkemdir. Bunun için yüksek hassasiyet gösterme çabası beni yoruyor ve nihayetinde sağlığımdan olmak istemiyorum"

Müge Anlı'dan Esra Erol'a bomba transfer iddiası! - Resim : 2