Neymar o haberi düğünde vermiş !

Neymar o haberi düğünde vermiş !
Güncelleme:

Neymar'ın, Barcelona'dan ayrılacağını Messi'nin düğününde açıkladığı öğrenildi.

Barcelona’dan 222 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Paris Saint Germain’e transfer olan Neymar’ın ayrılık kararını bu yaz Antonella ile evlenen Lionel Messi’nin düğününden önce verdiği öğrenildi.

Gerard Pique’nin transfer söylentileri çıktığında “Kalıyor” şeklindeki paylaşımlarına rağmen Neymar’ın Fransa’ya gitmeyi kafasına çok önceden koyduğu ve bu kararını Messi’nin düğününde Xavi ile paylaştığı belirtildi. BBC’de yayınlanan “World Football’ programında olayı anlatan Xavi, Neymar’ın neden Barcelona’dan ayrılmak istediğini de kendisine açıkladığını söyledi.

Olay anını anlatan Xavi, Neymar’ın kendilerine Messi’nin düğününde takım değiştirmek istediğini ilettiğini ifade ederek şunları söyledi:

“Neymar kötü haberi Messi’nin düğününde verdi. Barcelona’dan ayrılmak istediğini söylediğinden ben Neymar’a ‘Ama neden?’ diye sordum. Neymar da bana ‘Artık Barcelona’da mutlu değilim. Paris Saint Germain’de yeni bir macera yaşamak istiyorum. Kendimi Paris Saint Germain’de kanıtlamaya ihtiyacım var’ dedi. Sonuçta bu onun kararı… Saygı duymak zorundayız. Bence Neymar ve Mbappe ile birlikte Şampiyonlar Ligi’ni kazanma şansları yüksek.”