NTV'de büyük kavga

NTV'de büyük kavga

NTV'nin canlı yayınında Karaalioğlu ile Yetkin arasında kıyamet koptu: Katile katil de... Saçmalama!

NTV’nin Siyasi İşler programına Mustafa Karaalioğlu ve Murat Yetkin’in tartışması damga vurdu. Hürriyet Daily News Genel Yayın Yönetmeni Murat Yetkin ve gazeteci Murat Karaalioğlu Suruç katliamına ilişkin sert bir tartışma yaşadı

Karaalioğlu, Suruç patlamasıyla ilgili HDP’ye yönelik ağır eleştiriler yönelterek HDP’yi bölgeye polis sokmamakla suçladı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan‘a yönelik tepkileri yersiz ve algı operasyonu olarak yorumlayan Karaalioğlu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş‘ın saldırıyla ilgili yaptığı açıklamalarda Ceylanpınar’ı işaret ettiğini ve bugün iki polisin şehit edilmesinin dikkat çekici olduğunu ifade etti. Bunun üzerine söz alan Murat Yetkin, “Arkadaş sen önce katile katil demeyi öğren” diyerek Karaalioğlu’na tepki gösterdi.

Yetkin’in açıklamasına sinirlenen Karaalioğlu,”Şu an saçmalıyorsun, ne demek katil de yahu. Beni dinlemedin galiba” dedi. Yetkin de “Benimle bu şekilde konuşamazsın, asıl sen saçmalıyorsun” diye karşılık verdi. Gerginliğin artması üzerine araya giren moderatör reklam arası verdi.