Öztürk: ''Eğer bu medya düzeni devam ederse...''

Öztürk: ''Eğer bu medya düzeni devam ederse...''
Güncelleme:

Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na düzenlenen saldırıya ilişkin olarak "Eğer bu medya düzeni devam ederse, eğer bu üslup ve bu yayınlar sürerse, kızgın demirin soğutulması mümkün olmayacağı gibi, daha kötü olaylar da yaşarız" dedi.

Hükümete yakın Yeni Şafak gazetesinin köşe yazarı Kemal Öztürk, "Daha ne olacaktı?" başlığıyla yayımlanan yazısına "Türkiye’nin ana muhalefet partisinin lideri linç edilmek istendi. Bunun başka bir tanımı ve izahı yoktur. Beğenirsiniz beğenmezsiniz, CHP ana muhalefet partisi olarak bu ülkede devlet protokolünde yeri olan, parlamentonun ikinci büyük partisi ve milyonlarca insandan oy almış bir partidir" dedi.

Öztürk, şöyle devam etti:

"Ve bu partinin lideri bir suçluymuş gibi, düşmanmış gibi birileri tarafından darp edildi, saldırıya uğradı ve sonra da linç edilmek istendi. 

Hiçbir şekilde kabul edilemez, hiçbir şekilde hafifletilemez ve üstü örtülemez bir suçtur bu.

Savcılığın açtığı soruşturma, güvenlik birimlerinin incelemeleri olayın hukuki ve kriminal boyutunu ortaya çıkaracaktır. Burası ayrı."

"Bu olayın yaşanmasına neden olan nedenlere bakalım" diyen Öztürk, "Eğer bu medya düzeni devam ederse, eğer bu üslup ve bu yayınlar sürerse, kızgın demirin soğutulması mümkün olmayacağı gibi, daha kötü olaylar da yaşarız." dedi.

Seçiniz...