Ahmet Hakan ''Fatih Portakal tarikatını'' açıkladı!

Ahmet Hakan ''Fatih Portakal tarikatını'' açıkladı!
Güncelleme:

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Fox TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'ın canlı yayında "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda geçiş töreni yaptırdınız teröristlere, Peşmerge'ye" ifadesini eleştirdi ve "Ağzından çıkacak her cümleyi sorgulamadan doğru kabul eden fanatik bir mürit topluluğuna sahip" dedi.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Fox TV ana haber sunucusu Fatih Portakal'ı eleştirdi.  

Hükümete yakın Yeni Akit gazetesi Hacı Yakışıklı, bugünkü “Recep İvedik 6’ya gitmeyeceğim” başlıklı yazısında “Meselemiz sinema filmleri değil! Dikkat edin; Avrupa’daki polisler ülkelerinde yaşayan Türkleri bazı olaylarda PKK sempatizanlarının taşlı sopalı saldırılarından tam olarak koruyamıyor. O PKK’lılar bugün Türklere saldırırken sert tedbirlerle engel olmazsanız yarın Avrupa şehirlerinde sokaklar molotofla yanar! Köpeğine sahip çık Avrupa! İtine sahip çık Almanya, Fransa, İsveç! Beslediklerinize itina ile sahip çıkın, yoksa sizi de ısırırlar!” ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan ayrıca Fatih Portakal için şu ifadeleri kullandı:

Ama gözlerini belerte belerte ahkâm kesecek kadar cesur ve cüretkâr.

Bunca cehaletine rağmen nereden alıyor bu cesareti ve cüreti Fatih Portakal?

Nereden alacak?

Ağzından çıkacak her cümleyi sorgulamadan doğru kabul eden fanatik bir mürit topluluğuna sahip olduğuna yönelik inancından alıyor."

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine skandal yasak!29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine skandal yasak!

Fatih Portakal: ''Gerici kafalara gelsin #YaşasınCumhuriyet''Fatih Portakal: ''Gerici kafalara gelsin #YaşasınCumhuriyet''

Ahmet Hakan'ın yazısının tamamı için...