Ahmet Hakan'dan Yılmaz Özdil'e: Sana 5 milyon dolar teklif eden yandaş kim?

Ahmet Hakan'dan Yılmaz Özdil'e: Sana 5 milyon dolar teklif eden yandaş kim?
Güncelleme:

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'in canlı yayında yaptığı "Sözcü'yü bırakmam için bana 5 milyon dolar teklif ettiler" açıklamalarını değerlendiren Ahmet Hakan, "Kim sana 5 milyon dolar teklif etti? Niye açıklamıyorsun? Kimmiş bu yandaş?" diye seslendi.

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, geçtiğimiz gün katıldığı bir programda Sözcü gazetesinde yazmayı bırakması için bir yandaş tarafından 5 milyon dolar teklif aldığını açıklamıştı. 

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni ve yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Yılmaz Özdil'e seslendi. 

Bir önceki yazısında da bu konuya değinerek, "Bari küsuratlı söyleseydin de inandırıcı olsaydın" ifadelerini kullanan Hakan'ın gündeminde yine bu konu vardı.  Konuyu irdelediği için bir arkadaşı tarafından eleştirildiğini belirten Hakan, "Yazdığım her yazıda muhakkak eleştirecek bir şeyler bulan arkadaşım, “Yahu transferlerde küsuratlı rakam mı olur? Bunu yazacağına adama ‘Kim bu teklifi getiren’ diye sorsana” diye fırça attı bana" ifadelerini kullandı. 

KİMMİŞ BU YANDAŞ? 

"Fırçanın etkisiyle yazıyorum" diyen Hakan, "Yılmaz Özdil! Kim sana 5 milyon dolar teklif etti? Niye açıklamıyorsun? Kimmiş bu yandaş? Yandaşı kollayacak değilsin ya... Açıkla gitsin. Biz de öğrenelim" dedi.

Yılmaz Özdil'den olay itiraf: ''Bana 5 milyon dolar rüşvet teklif ettiler!'Yılmaz Özdil'den olay itiraf: ''Bana 5 milyon dolar rüşvet teklif ettiler!'

 

Ahmet Hakan'ın yazısının tamamı için..