Canlı yayında fenalaşan Hande Fırat: ''Bu sefer susmayacağım''

Güncelleme:

CNN TÜRK’te canlı yayınlanan ve moderatörlüğünü yaptığı Gece Görüşü programında rahatsızlanan Hande Fırat "Bu sefer susamayacağım" dedi.

Hande Fırat, CNN TÜRK’te canlı yayınlanan ve moderatörlüğünü yaptığı Gece Görüşü programında rahatsızlanmasıyla ilgili "Bazen susuyorum... Bu sefer susamayacağım. Ben sadece fenalaştım, hastalandım. Hakkımızda bizi hiç tanımadan üretilen tüm spekülasyonlara, yalanlara, iddialara rağmen bizler sıradan insanlarız" açıklamasında bulundu.

Hande Fırat'ın Hürriyet Gazetesi'nde yazdığı yazısında kendisi için sosyal medyada yapılan “Bunlar hep size işaret, ölümün de var olduğunu hatırlatıyor,  yukarıdan telefon ile programı bitirdiler sandık, Erdoğan tekrar aday olamaz konusu tartışılınca, gündemin tamamen değişeceği fark edildi ve yayın bitirildi, Hande Fırat’ı rahatsız eden Erdoğan’ın aday olamama ihtimali" yorumlarına sert tepki göstererek, "Yukarıdaki yorumları yapanlara söylüyorum: Azıcık insaf. Bembeyaz olduğumu stüdyoda herkes fark etti. Göz kararması, zeminin ayaklarımın altından kayması artınca yayını kestim." dedi.

Hande Fırat rahatsızlandı, program yarıda kesildiHande Fırat rahatsızlandı, program yarıda kesildi

 

Hürriyet