CNN Türk'te ortalık fena karıştı

Güncelleme:

CNN Türk’te Başak Şengül’ün sunduğu Akıl Çemberi programına AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Latif Şimşek ile Avrasya Araştırma'nın başkanı Kemal Özkiraz arasındaki tartışma damgasını vurdu.

CNN Türk ekranlarında AK Parti iktidarına yakınlığıyla bilinen ve Gökçek ailesinin kanalında çalışan Latif Şimşek ile AK Partili Siyaset Bilimci Zafer Şahin’in konuk olduğu programda Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz birbirine girdi.

Latif Şimşek’in anketlerinde “AK Parti’yi düşük göstermekle” suçlamasının ardından Özkiraz da canlı yayına telefonla bağlandı. Özkiraz, Latif Şimşek’e tepki göstererek, “AK Parti yüksek çıktığı zaman beni programına konuk alıyordun” dedi.

CNN Türk’e de tepki gösteren Özkiraz, “anketlerinin bir kere bile haber yapılmadığı kanalda Avrasya Araştırma Şirketine iftira atıldığı” gerekçesiyle kanal yönetimine tepki gösterdi.

Bu sözlerin ardından Zafer Şahin de tartımaya müdahil oldu. Şahin Özkiraz’ın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya salgına karşı eksik önlem alındığı gerekçesiyle attığı tweetleri okuyarak karşılık vermeye çalıştı.

Bu kez de Özkiraz telefonu kapatarak karşılık verdi.

Avrasya'nın son anketinden ''Erdoğan'a hayır'' çıktı!Avrasya'nın son anketinden ''Erdoğan'a hayır'' çıktı!

 

Seçiniz...