Ekrem İmamoğlu kazandı, Nagehan Alçı canlı yayında stüdyoyu terk etti

Güncelleme:

İstanbul yerel seçim sonuçları açıklanıp Ekrem İmamoğlu'nun 2. kez seçimlerden galip çıkmasının ardından Habertürk canlı yayınında seçim sonuçlarını değerlendiren Nagehan Alçı stüdyodan apar topar stüdyoyu terk etti. Alçı hakkındaki eleştirilere de bugün yanıt verdi.

CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart seçimlerine göre rekor bir oy farkıyla İstanbul'da yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiği 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı seçimleri sırasında Habertürk ekranları ilginç anlar yaşandı.

Habertürk'teki seçim özel programında moderatör Didem Arslan Yılmaz'ın "Binali Yıldırım birazdan kaybettik açıklaması yapacak" sözleri üzerine Nagehan Alçı, Didem Yılmaz'a yayından ayrılmak zorunda olduğunu ileterek stüdyoyu terk etti.

Alçı, stüdyodan ayrılırken, Fatih Altaylı, "Nagehan'ın meşhur cep telefonuna, meşhur mesaj geldi anlaşılan" diyerek Nagehan Alçı için espriyi patlattı.

Stüdyoyu terk ederken, ne izleyiciye ne programın konuklarına ve moderatörüne bir açıklama yapmaması dikkat çeken Nagehan Alçı, "yayını terk etti" haberlerine bugünkü köşesinden yanıt verdi.

İşte Nagehan Alçı'nın o yanıtı:

"Dün seçim sonuçlarını grubumuzun iki kanalı Habertürk TV ve Show TV’de yorumladım. Önce Habertürk yayını ile başladık, bir süre sonra söz verdiğim gibi Show TV’ye geçtim. Bazı takıntılı medya organları bunu sonuçları beğenmeyip yayını terk ettiğim şeklinde haber yapmışlar. Buna yalnızca ‘pes’ diyorum. Çarpıtmanın da sınırı olmuyormuş…"

Seçiniz...