Erdoğan'ı destekleyen Emin Çölaşan için olay sözler: 'Dönek, liboş, yalaka'

Erdoğan'ı destekleyen Emin Çölaşan için olay sözler: 'Dönek, liboş, yalaka'
Güncelleme:

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan için “Onun kendi koyduğu kıstaslara bakarak karar verirsek Sözcü okurlarına kötü bir haberim var. Evet maalesef arkadaşımız ‘dönek’, ‘liboş’ ve ‘yalaka’ oldu” dedi.

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, “Açık söylüyorum, bu iktidarın sigara ile mücadelesini takdirle izliyorum ve getirilen yasakların arkasındayım” diyen Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan için “Onun kendi koyduğu kıstaslara bakarak karar verirsek Sözcü okurlarına kötü bir haberim var. Evet maalesef arkadaşımız ‘dönek’, ‘liboş’ ve ‘yalaka’ oldu” dedi.

Emin Çölaşan dün Sözcü gazetesinde yer alan köşe yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK Parti iktidarıın sigara kullanımını azaltmak için izlediği politikayı desteklediğini açıklamıştı.

Özkök bugünkü yazısında "“Açık söylüyorum, bu iktidarın sigara ile mücadelesini takdirle izliyorum ve getirilen yasakların arkasındayım...” Şimdi Emin, “dönek”, “yalaka” ve “liboş” mu oldu? Vallahi onun geçmişte koyduğu kıstaslara, bazı insanlar hakkında yazdıklarına bakarsak... Yani onun kendi koyduğu kıstaslara bakarak karar verirsek... Sözcü okurlarına kötü bir haberim var. Evet maalesef arkadaşımız “dönek”, “liboş” ve “yalaka” oldu..." dedi.

Emin Çölaşan'dan Erdoğan ve AK Parti'ye destek!Emin Çölaşan'dan Erdoğan ve AK Parti'ye destek!

 

Ertuğrul Özkök'ün yazısı için tıklayın...