FOX TV İsmail Küçükkaya'nın o görüntüleri için dava açıyor

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün "yarın yayınlanacak" dediği bugün de hükümete yakın medya tarafından yayınlanan görüntülerle ilgili olarak İsmail Küçükkaya, bugün “Çalar Saat” programında açıklamalarda bulundu. Küçükkaya, The Marmara otele dava açacaklarını duyurdu.

İktidara yakın medyada çıkan “Küçükkaya İmamoğlu ile ‘gizlice’ görüştü” haberlerinin ardından Küçükkaya ‘olağan’ görüşmenin Yıldırım’la da yapıldığını söyledi.

İsmail Küçükkaya ile Ekrem İmamoğlu görüşmesi sanki gizliymiş gibi otelin güvenlik kamerası kaydından fotoğraflar alınarak servis edilen fotoğraflara tepki büyüyor.

KÜÇÜKKAYA: THE MARMARA OTELE DAVA AÇACAĞIZ

İsmail Küçükkaya program öncesi her iki adayla da görüşmek için danışmanlarla görüştüğünü söyledi. Küçükkaya, programa ilişkin Binali Yıldırım’la da Ekrem İmamoğlu ile de bir araya geldiğini söyledi. Küçükkaya, İmamoğlu’nun program yoğunluğu nedeniyle görüşmeyi basın toplantısının düzenlendiği The Marmara Otelinde gerçekleştirdiklerini söyledi. Küçükkaya aynı şekilde Binali Yıldırım’la da programdan önce bir araya geldiklerini vurguladı.

Küçükkaya ayrıca Fox TV yönetiminin otel hakkında yüklü bir tazminat davası açacaklarını duyurdu.

Erdoğan ''yarın yayınlanacak'' demişti; işte o görüntülerErdoğan ''yarın yayınlanacak'' demişti; işte o görüntüler

 

 
 

Seçiniz...