''Nazlı Ilıcak cezaevinden çıksın, Nagehan Alçı girsin''

''Nazlı Ilıcak cezaevinden çıksın, Nagehan Alçı girsin''
Güncelleme:

FETÖ'den tutuklanarak cezaevine konulan Nazlı Ilıcak'ın kuzeni Star gazetesi yazarı Aziz Üstel, Habertürk yazarı Nagehan Alçı için şoke eden bir talepte bulundu.

 Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın, yaklaşık bir ay önce Habertürk TV’nin canlı yayınında söyledikleri krize neden olmuştu. Nagehan Alçı, canlı yayında Türkiye Cumhuriyeti’ne “katil devlet” demişti.

Nagehan Alçı’nın Türkiye’ye “katil devlet” demesi sonrasında tepkiler çığ gibi büyüyünce, Habertürk TV bir süre canlı yayınlanan programlara Nagehan Alçı’yı konuk olarak çıkarmamıştı.

Nagehan Alçı haftalar sonra Habertürk TV’de yayınlanan sabah programı “Para Gündem”e konuk olmuş ve bu kez terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG için "Önemli olan YPG’nin siyasi kanadının daha güçlü hale gelmesini sağlamaktır" ifadelerini kullanmıştı.

Nagehan Alçı’nın tartışma yaratan sözlerinin ardından FETÖ’den tutuklanmadan önce birlikte program yaptığı Nazlı Ilıcak’ın kuzeninden geldi.

Nazlı Ilıcak’ın kuzeni Star gazetesi yazarı Aziz Üstel, sosyal medya hesabından “Nazlı Ilıcak 76 yaşında hapiste çürüyor, Nagehan Alçı abuk subuk konuşuyor tv ekranlarında. Yer değiştirme zamanları gelmedi mi?!” mesajını paylaştı.

''Nazlı Ilıcak cezaevinden çıksın, Nagehan Alçı girsin'' - Resim : 1