Talat Atilla: ''Haberi ben yapmalıydım''

Talat Atilla: ''Haberi ben yapmalıydım''
Güncelleme:

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın "Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı'na giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü" iddiasına kaynak olarak gösterdiği gazeteci Talat Atilla, Twitter'dan yeni bir açıklama yaptı.

Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın, CHP'li Muharrem İnce'nin Saray'a giderek AK Parti  Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddiasının kaynağı olarak açıkladığı gazeteci Talat Atilla, Twitter hesabından yeni bir açıklama yaptı.

Atilla'nın açıklamaları şu şekilde:

"1) Yayın organlarında, sosyal medyada benimle hesabı olan, daha önce eleştirdiğim ne kadar soytarı, iki yüzlü, itibarı sadece şöhret olan gazeteci ve politikacı varsa, haberi maske yaparak bana hakaret ettikleri gibi manipülasyon yapıyorlar..

Amacı sadece eleştiri

"GAZETECİLER BİRBİRLERİNE HABER JESTİ YAPAR"
2) olan, "aslında ne oldu? " diye sorgulayanlara saygım var.

Ancak iş o kadar çığırından çıktı ki, "sorularına yanıt vermedigim gazeteciler " bile tv'ye çıkıp beni eleştirecek kadar küçüldüler.

Onlara karşı hukuki ve yazı yanıtlarım olacak.

3) Stajyer gazetecilik yapanlar bile bilirler ki, gazeteciler birbirlerine haber jesti yapar. Rahmi Turan' da Uğur Dündar'da sahibi olduğum siteye, ismime ve haberlerime defalarca yer verdikleri için onlara yaptığım bir jesttir bu. 

Bugüne bakınca bunun hata olduğunu görüyorum.

4) Haberi ben yapmıydım

Kemal beyin "Biliyorum ama açıklamam" sözleri yerine bana saldırmayı, altından komplolar uydurmayı tercih edenler; güçlü gördüklerinin eteklerine sığınıp, kolay gördükleri hedefe ateş eden, hem CHP'ye hem iktidara yaranmak isteyen korkak ve zavallılar

"HUKUKİ VE YAZILI YANITLARIM OLACAK"
5) Aslında ne oldu? " diye sorgulayanlara saygım var.

Ancak iş o kadar çığırından çıktı ki, "sorularına yanıt vermedigim gazeteciler " bile tv'ye çıkıp bana hakaret edecek  kadar küçüldüler.

Onlara karşı hukuki ve yazı yanıtlarım olacak.

6) Geçmişte yaptığım ve doğruluğu ortaya çıkan yuzlerce haberim, 50'ye yakın ulusal ve uluslararası ödülümü, beni kriminalize etmeye çalışanların suratına çarpıyorum! 

Hiç kimseye verilemeyecek hesabım yok. Rahmi Turan "Kaynağı açıklamam dediği için Rahmi beyi korumak maksadıyla

7) açıklamadım ama Rahmi beyin bunaldığını görünce defalarca "Ben olduğumu açıklayacağım " demek için aradım ama yanıt vermedi. 

O sırada bana oda tv sorunca, TV'de "Kaynağı açıklamam doğru olmaz" dedigi için Rahmi beyi yalancı çıkarmamak için benim demedim.

8) Turan abimdir. Onu ve hiç kimseyi bilerek hayatım boyunca manipüle etmeyecegime beni tanıyanları ve rabbimi şahit tutarım.

Rahmi abiyi anlıyorum. Ona saygım da sevgim de devam ediyor. 

Benim sitem de yıllarca baş yazarlık yaptı. Canı sağ olsun. 

Dün de duayen yazardı, bugün de

9) Kılıçdaroğlu'nun Fox'da ifade ettigi sözler ortada... 

"Biliyorum, açıklayamam" dedi. 

Haber bana geldiğinde çok iddialı bulduğum için getiren CHP'liden "Sizin partinizin mensubu olduğu için bunu Kemal beyden yüzde yüz doğrudur ifadesini alman şart " dedim''