Posta yazarından çarpıcı uyarı: Kanlı pazartesiye hazır mısınız ?

Posta yazarından çarpıcı uyarı: Kanlı pazartesiye hazır mısınız ?

Posta yazarı köşe yazısında "kanlı pazartesiye hazır mısınız?" ifadesini kullandı. Yar'ın bu sözleri bir anda ortalığı salladı.

Mesut Yar iyi bir televizyoncu. Aynı zamanda Posta Gazetesi'nin  televizyon eleştirmeni. Yar, reyting yarışında pazartesi gününün kıran kırana geçeceğini belirtti. 

"Bayram sonrası travması ne demek, iki hafta sonra öğreneceğiz.

Üstelik sadece biz izleyici olarak değil, kanallar da yayıncı olarak o travmayı yaşayacak.

19 Eylül Pazartesi akşamının yayın akışına baksanıza.

Star TV'de 'Paramparça' başlıyor.

Kanal D, 'Babam ve Ailesi'ni görücüye çıkarıyor. ATV iyi izlenen dizisi 'Kırgın Çiçekler' ile izleyiciyi yeniden buluşturuyor ve Show TV 'en iddialı dizisi' olarak gösterdiği 'İçerde'yi yayına sürüyor...

Yar yarışın çok heyecanlı geçeceğini ifade ederken çarpıcı bir cümle kullandı. Usta kalemin "kanlı pazartesi" ifadesi darbe şokunu atlatmaya çalışan insanlara başka bir çağrışım yaptı:

Hangisini izleyeceğim bilemiyorum.
Ama ciddi bir mekik maratonu yapacağım, orası kesin. Ve diziler için 'kanlı pazartesi' kavramının bayramın hemen ardından ekrana akıyor oluşuna ekstradan hayıflanacağım. Vallahi işimiz zor... "

Neyse ki başarılı isim "kanlı" derken reyting yarışının çok heyecanlı geçeceğini vurguluyormuş. Ama köşe yazısında attığı başlık insanı önce heyecan ve biraz da korkuya sürüklüyor gibi. 

Posta