Ülke Radyo yayın hayatına başladı

Ülke Radyo yayın hayatına başladı
Güncelleme:

Ülke TV yayınları bundan böyle radyo ortamından dinleyicilerinin karşısına çıkıyor.

Ülke Radyo, Ülke TV’nin sevilen programlarıyla yayın hayatına başladı. Ülke TV’nin beğeniyle izlenen tartışma programları, doğru ve güvenilir haberleri ekranların yanı sıra bundan böyle Ülke Radyo ile dinleyicilerin radyolarında yer alacak.

Yıllardır bilgi kirliliği olmadan, doğru ve güvenilir haber bültenlerinin yanında ekonomi, politika, aktüalite, spor, belgesel ve kültür programları ile ekrana gelen Ülke TV, yayınlarını radyo platformuna taşıdı. Her saat başı gündemdeki son gelişmelerin ekrana taşındığı haber bültenleri, Türkiye ve dünyada yaşanan önemli olayların değerlendirildiği tartışma programları, ünlü konukların ağırlandığı aktüel programlar ve spor dünyasında yaşananların yer aldığı spor programları Ülke Radyo ile radyo dinleyicilerine ulaşıyor.

Ülke Radyo, etkin ve nitelikli haberciliğin yanı sıra, yelpazesi geniş program prototipi ile radyoların aranılan frekansı olmayı hedefliyor.

Ülke Radyo, İstanbul 95.1, Ankara 90.0, İzmir 95.2, Konya 107.7, Balıkesir 90.3, Bursa 92.9, Antalya 97.6, Adana 90.7, Mersin 88.3, Kayseri 92.3, Marmaris 97.9, Gaziantep 93.0, Samsun 92.0, Eskişehir 91.5, Trabzon 104.4, Kocaeli 92.9 frekanslarıyla dinleyicilerinin radyolarındaki yerini aldı.

Yaşama dair, yalın gerçekler, Türkiye’nin haber, ekonomi ve kültür frekansı Ülke Radyo’da...