Rahmi Turan, ''Beştepe'ye giden CHP'li'' iddiasının kaynağını açıkladı

Rahmi Turan, ''Beştepe'ye giden CHP'li'' iddiasının kaynağını açıkladı
Güncelleme:

Sözcü Gazetesi Yazarı Rahmi Turan, 'Beştepe'ye giden CHP'li' iddiasının kaynağının Talat Atilla olduğunu söyledi. Talat Atilla da Turan'ın bu açıklamasına sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Sözcü Gazetesi Yazarı Rahmi Turan, 'Beştepe'ye giden CHP'li' iddiasının kaynağını açıkladı. Turan, kaynağının Talat Atilla olduğunu söyledi.

Rahmi Turan "Gerek ilk yazımda gerekse dün geceki açıklamalarımda kaynağımı asla açıklamayacağımı söylemiştim. Açıkçası; açıklamayı da düşünmüyordum. Fakat bana ‘Muharrem İnce’ ismini veren kaynağımın, bugün bazı haber sitelerine yaptığı ‘Rahmi Turan’ın haber kaynağı ben değilim’ açıklamasını görünce o ismi açıklamaya karar verdim. Bana Muharrem İnce ismini veren kaynağım gazeteci Talat Atilla’dır” dedi.

Gazeteci Rahmi Turan, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Muharrem İnce Beştepe'de görüştü' iddiasının kaynağının Talat Atilla olduğunu duyurdu. Turan'ın açıklamasının ardından gözler Talat Atilla'ya çevrilirken, Atilla açıklama yaptı.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Talat Atilla, "20 dakika sonra tüm ayrıntıları yazacağım..." ifadesine yer verdi. Dakikalar sonra köşesinde 'Yanıt veriyorum' başlıklı bir yazı yayımladı.

Görüşmenin 9 Kasım gece 01:15'te gerçekleştiğini ve kaynağının CHP'li bir isim olduğunu duyuran Atilla, "Bu haberi CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na da bir şekilde 'Bu haber doğru mu?' diye doğrulattım." ifadelerine yer verdi.

İddianın sahibi Rahmi Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret eden ismin Muharrem İnce olduğunu öne sürmüştü.

İnce ise bu iddialara sert tepki göstererek, "Görüşme gerçekleştirdiysem Taksim'de kendimi yakarım" ifadesini kullanmıştı. Turan, CHP'li bir ismin Beştepe'ye giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü iddiası ile ilgili bir yazı yazmıştı.

"BEŞTEPE'YE GİDEN CHP'Lİ" İDDİASI

Deniz Bayramoğlu’nun moderatörlüğünü yaptığı Gündem Özel programının konuklarından Barış Yarkadaş, Muharrem İnce’nin Sözcü’nün iddiası sonrası CNN TÜRK ekranlarına gönderdiği özel mesajı iletti.

Konuşmanın görüntüsünü gösteren Yarkadaş, İnce’nin “Eğer benim görüştüğüme dair bir belge varsa Taksim’de kendimi yakarım” dediğini söyledi.

Ortalığı karıştıran Rahmi Turan bugünkü köşesinde bakın ne yazdıOrtalığı karıştıran Rahmi Turan bugünkü köşesinde bakın ne yazdı

Rahmi Turan'dan yeni açıklama: ''Gereğini yapacağım''Rahmi Turan'dan yeni açıklama: ''Gereğini yapacağım''

Rahmi Turan sonunda açıkladı: “Erdoğan’la görüşen Muharrem İnce”Rahmi Turan sonunda açıkladı: “Erdoğan’la görüşen Muharrem İnce”

Seçiniz...