Ramil Guliev adına atılan tweet sahte çıktı

Ramil Guliev adına atılan tweet sahte çıktı
Güncelleme:

200 metre erkeklerde dünya şampiyonu olarak tarih yazan Ramil Guliev'e ait olduğu sanılan sosyal medya hesabı 'Fake' çıktı.

Dünya Atletizm Şampiyonası'nda 200 metre erkekler dünya şampiyonu olarak tarihi bir başarıya imza atan Fenerbahçe'nin sporcusu Ramil Guliyev, sosyal medyada bir yanlış anlaşılmanın aktörü oldu. Twitter’de Ramil Guliev adına açılan sahte bir hesap, Atatürk ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Dakikalar içinde büyük beğeni toplayan ve birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından beğeni toplayan paylaşım hakkındaki gerçek kısa sürede ortaya çıktı.

Kamil Guliev adına açılan hesabın sahte olduğu açıklandı. Kamil Guliev’in dünya şampiyonu olmasının hemen ardından açılan hesap ile ilgili sahte açıklaması yapıldı. Ramil Guliev ile röportaj yapan isimlerden biri olan Fatih Sabovic, “Aldığımız bilgilere göre Ramil’in resmi Twitter hesabı yok. Bir tek Instagram kullanıyor” diyerek hesabın ‘Fake’ olduğunu duyurdu.

Böylece Ramil Guliev’in “Herkese desteği için teşekkür ederim. Bu an benim için en güzel an. Bu gurur hepimizin. Ben Türk’üm. Atatürk’ün evladıyım” paylaşımının kendisi tarafından yapılmadığı ortaya çıkmış oldu.