Reha Muhtar'a ölüm tehdidi

Reha Muhtar'a ölüm tehdidi
Güncelleme:

Reha Muhtar, yönetmen Orçun Benli’nin kendisini ölümle tehdit ettiğini söyledi. “Can güvenliğim yok, beni öldürecek” dedi.

Televizyoncu- yazar Reha Muhtar, ikiz çocukları Mia ve Poyraz'ın annesi Deniz Uğur ile gündeme geldi. Mahkeme, 7 yaşındaki ikizlerin, 18 yaşına kadar Reha Muhtar'da kalmasına karar verdi. Ancak ikili arasındaki soğuk savaş bir türlü bitmedi. Oyuncu Deniz Uğur, Muhtar'ın çocukları kendisine göstermediğini iddia etti. Tüm bunlar sürerken Reha Muhtar'dan beklenmedik hamle geldi.

Takvim gazetesinden Dilek Yaman'ın haberine göre savcılığa başvuran Muhtar, Uğur'un bir süredir beraber olduğu yönetmen sevgilisi Orçun Benli'nin kendisini ölümle tehdit ettiğini söyledi. Muhtar şikayet dilekçesinde, "Eski eşimin sevgilisi olan Orçun Benli, 2011 yılından beri beni arayarak hakaret ve tehdit ediyordu. Çocuklarım hatırına daha önce şikayetçi olmadım. Deniz de şikayetçi olmamam için çok ısrar ediyordu. Yıllardır süren arama tacizleri tehditlere dönüştü. Beni öldürmekle tehdit ediyor" dedi. Benli'nin attığı tehdit mesajlarını da savcılığa teslim etti. Can güvenliğinin olmadığını söyleyen Muhtar'ın şikayeti üzerine soruşturma başlatan savcılık harekete geçti.

Reha Muhtar, uzaklaştırma kararı aldırdıReha Muhtar, uzaklaştırma kararı aldırdı

 

Takvim