Sabri Sarıoğlu'dan milli forma açıklaması

Sabri Sarıoğlu'dan milli forma açıklaması
Güncelleme:

6 yıl aradan sonra yeniden milli takımda yer alan Sabri Sarıoğlu, bu durumdan dolayı mutlu ve gururlu olduğunu belirtti.

Gruptaki son iki maç öncesinde milli takımdaki havanın iyi olduğunu vurgulayan Sabri, "İnşallah iki maçı da kazanıp hedefimiz olan Rusya'ya gitmek istiyoruz. Şu an her şey güzel gidiyor. İnşallah çalışmalarımızı tamamlayıp önce İzlanda, ardından Finlandiya maçını kazanırsak hem ülkemizi sevindiririz hem de Türk futbolu adına önemli başarı elde ederiz." diye konuştu.

Sabri, milli takım kadrosunda yer alan genç oyuncuların hepsinin kulüp takımlarında önemli pozisyonlarda görev yaptığını, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda edindiği tecrübeleri onlara anlattığını söyledi.

Milli takım davetini aldığında neler hissettiği sorusu üzerine Sabri, her Türk futbolcusunun milli takıma çağrılmayı beklediğini belirterek, "Uzun zamandır bunu bekliyordum, kısmet bu zamanaymış. Teklifi alınca çok mutlu oldum, gururla buraya geldim. İnşallah uzun seneler milli takıma hizmet ederim." ifadelerini kullandı.