Selin Ünver'in yaşam öyküsü Türkiye'yi ağlattı !

Selin Ünver'in yaşam öyküsü Türkiye'yi ağlattı !

‘Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan Selin Ünver'in yaşam öyküsü tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programına katılan 25 yaşındaki ana sınıfı öğretmeni Selin Ünver'in hayat hikayesi izleyenleri duygulandırdı. Genç öğretmen babası annesini öldürdüğü için hayata tek başına atılmış. Yarışmaya teyzesi ve kuzeniyle katıldığını belirten genç yarışmacıya Selçuk Yöntem ailesinin ne iş yaptığını sordu. Bu soru karşısında yüzü düşen Selin, annesinin vefat ettiğini, babasının cezaevinde olduğunu söyledi. Selçuk Yöntem, Selin'e babasının hangi suçtan cezaevine düştüğünü sordu.

1-20160613193925.jpg

'BABAM, ANNEMİ ÖLDÜRDÜ' DEDİ

Sesi titreyen ve bir süre kekeleyen Selin, "Babam, annemi öldürdü" deyince hem stüdyodakiler hem de ekran başındakilerin yüreği burkuldu.125 bin TL'lik soruya gelen Senin Ünver yarışmanın süresi sona erdiği için yeni bölümde yarışmaya devam edecek. En büyük hayali anaokulu açmak olan ana sınıfı öğretmeni Selin Ünver'in yarışmayı nasıl tamamlayacağı merakla bekleniyor.

2-20160613193925.jpg

2007 YILINDA YAŞANMIŞ

Genç kadının bahsettiği korkunç cinayet 2007 yılında yaşanmış. DHA cinayeti bu ifadelerle duyurmuş:

Denizli'de, evkadını bir çocuk annesi Esin Ünver (37), Yenişehir Mahallesi Can Evler Sitesi'ndeki evinde boğularak öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili olarak Esin Ünver'in 17 yıllık eşi Kadir Ünver (42) gözaltına alındı.

Esin Ünver'in öldürülmüş olduğu, kızı Selin Ünver'in (16), dün saat 10.00 sıralarında annesini uyandırmak için odasına girdiği sırada anlaşıldı. Uyandırmaya çalıştığı annesinin nefes almadığını farkeden Selin Ünver, 112'yi arayarak ambulans istedi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri de Esin Ünver'in öldüğünü belirledi.

Cumhuriyet savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, Esin Ünver'in PamukkaleÜniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan otopsisinde, dün saat 05.00 ile 07.00 arasında boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Polis tarafından gözaltına alınan Esin Ünver'in hırdavatçılık yapan eşi Kadir Ünver'in sorgusunda, eşini öldürmediğini söylediği öğrenildi.

ANNEM, BABAMI ÖPEREK UĞURLARDI

Annesinin cesedini bulan Selin Ünver de annesiyle babasının arasında hiçbir sorun olmadığını, birbirlerini çok sevdiklerini söyleyerek, “Dün akşam akrabalarımıza gezmeye gittik. Saat 24.00 gibi evimize döndük. Annem her sabah kalkar erkenden işe giden babamı öperek uğurlardı. Aralarında hiçbir sorun yoktu. Ben sabah kalktığımda annemi uyuyor sandım, uyandırmaya çalıştım ancak ölmüştü” dedi.