Spor dünyası Mesut Özil'i konuşuyor !

Spor dünyası Mesut Özil'i konuşuyor !
Güncelleme:

Mesut Özil'in gelen eleştiriler üzerine Alman Milli Takımı'nı bırakmasının yankıları sürüyor.

İngiltere'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştiren, İlkay Gündoğan ve Cenk Tosun’la birlikte, Erdoğan’la fotoğraf çektiren Mesut Özil, Alman basını tarafından ırkçı saldırılara maruz kalmıştı. Bunun sonucunda sessizliğini ilk defa bozan Mesut Özil, yaptığı açıklamayla milli takım kariyerine nokta koyduğunu açıklamıştı. Gelişen bu olaylar sonucu pek çok ünlü sporcu ve yönetici, yetenekli futbolcuya destek mesajı yayınladı.

Milli futbolcu Emre Çolak, sosyal medya hesabından “Sana helal olsun, Türkiye seninle birlikte” yazarak Mesut Özil'in fotoğrafını paylaştı. Uzun yıllar Manchester United'ta forma giyen Rio Ferdinand; Mesut'un paylaşımının üzerine saygı duyduğunu belirtti. Bir destek mesajı da Alman Formula 1 pilotu Nico Rosberg'ten geldi. Mesut'un Dünya Kupası’yla çekilen fotoğrafını paylaşan Rosberg, “Teşekkürler, Mesut” notunu da ekledi.

Merkel'den Mesut Özil açıklamasıMerkel'den Mesut Özil açıklaması

 

ÜÇ TAKIMDAN DESTEK

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Ankaragücü ve Çaykur Rizespor da Mesut'a destek mesajı yayınladı. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunun Bursaspor, “10 numara dik duruş, sen milletinle biz seninle gurur duyuyoruz” gönderisini paylaştı. Ankaragücü ise, “Bu millet seni dik duruşun ile hatırlayacak” açıklamasıyla Mesut Özil’e destek oldu. Çaykur Rizespor yaptığı açıklamada, “Seni daha çok seviyoruz, Rizespor yanında” açıklamasında bulundu.

Mesut Özil Türk Milli Takımı'na mı geliyor ?Mesut Özil Türk Milli Takımı'na mı geliyor ?