Survivor'da haremlik selamlık dönem mi başladı ?

Survivor'da haremlik selamlık dönem mi başladı ?
Güncelleme:

Survivor All Star 2018 yarışması büyük bir sürprizle başladı. Yarışmada kadın ve erkek yarışmacılar için ayrı ayrı barakaların yapılması "haremlik selamlık" tartışmalarını da beraberinde getirdi.

Hemen her sezon ufak değişiklikler yaşanan Survivor’da bu sezon uygulamaya giren yeni değişiklik dikkatlerden kaçmadı. Şimdiye kadar Survivor’da kadın ve erkek yarışmacılar aynı barakada kalıyordu. Ancak bu defa kadın ve erkek yarışmacılar için ayrı barakalar yapıldı.

SURVIVOR’DA İLK ÖDÜL OYUNU OYNANDI

Survivor 2018 ilk yarışmasında yarışmacılar dizilmiş lobutları toplar ile devirmeye çalıştılar. İlk önce engelleri aşıp lobut ve topların bulunduğu yere ilk sırada gelmeye çalışan yarışmacılar ardından topları kullanarak dizilmiş on lobutu devirmek için çaba gösterdiler. İlk yarışmayı gönüllüler takımı 10-7 kazandı.

REYTİNGLERDE EZİP GEÇTİ

Ekran fenomeni yarışma, dün akşam Savaşçı ve Çocuklar Duymasın'ın önünde ipi göğüsledi. Survivor Total'de 10.15 reytingle birinci olurken, Savaşçı 7.92 reytingle 2. sırada yer aldı. Çocuklar Duymasın 6.21 reytingle 3. sırada yer aldı.

11 Şubat tarihinde; TV8'de yayınlanan "Survivor" yarışması 1. sıraya otururken, 2. sırada FOX'ta ekrana gelen "Savaşçı" dizisi ve 3. sırada ise Kanal D'de ekrana gelen "Çocuklar Duymasın" dizisi yer aldı. AB'de 1.'lik "Survivor"ın, 2.'lik "Çocuklar Duymasın"ın, 3'ncülük ise "Savaşçı"nın oldu.