Survivor'da şaşırtan değişiklik ! All Star-Gönüllüler konsepti bitti

Survivor'da şaşırtan değişiklik ! All Star-Gönüllüler konsepti bitti
Güncelleme:

Acun Ilıcalı, Survicor 2018'de yeni bir konseptin başladığını açıkladı.

Acun Ilıcalı Survivor konseyinde yaptığı açıklamada, "Bugün itibariyle Survivor All Star-Gönüllüler konsepti bitmiştir. Bundan sonra yeni bir konseptle devam ediyor. Bundan sonra Survivor All Star-Suvivor All Star'a karşı olacak. Başlangıçta 12 All Star'ı 6'ya 5 olarak iki takıma böleceğiz." dedi.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da kıyasıya bir mücadeleye sahne olan dokunulmazlık oyununu 10-6'lık skorla All Star takımı kazandı. Bu sonuçla birlikte bu hafta Survivor'a veda edecek olan ismin Gönüllüler takımından olacağı belli oldu.

Dokunulmazlık oyunu sonrası haftanın performans birincisi de belli oldu. Gönüllüler takımında Anıl Berk Baki, haftanın performans birincisi oldu. Anıl'ın ismi konseyde yazılmayacak ve bir elenme adayını belirleyecek. Bireysel dokunulmazlığı ise Cumali Akgül kazandı. Cumali'nin ismi konseyde yazılmayacak ve bir elenme adayını belirleyecek.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da eleme adayları belli oldu. Survivor'da konseyde en çok ismi çıkan yarışmacı 5 oyla Nevin oldu ve Nevin 1. eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlığın sahibi Cumali ise Birsen'in ismini verdi ve 2. eleme adayı Melih oldu. Haftanın performans birincisi olan Anıl ise Yağmur'un ismini verdi. Böylelikle eleme adayları Nevin, Birsen ve Yağmur oldu. Survivor'a veda edecek yarışmacı yarın belli olacak.

BATUHAN YARIŞMADAN AYRILDI

Survivor'ın sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı, Gönüllüler takımında yer alan Batuhan Buğra Eruygun'un Survivor şartlarını kaldıramadığını ve yarışmadan ayrıldığını açıkladı.

Survivor'da şaşırtan değişiklik ! All Star-Gönüllüler konsepti bitti - Resim : 1

BATUHAN BUĞRA ERUYGUN KİMDİR?

1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Batuhan Buğra Eruygun Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde eğitim almıştır ve atletizm sporu ile uğraşmaktadır. 110 metre engelli yarışmalarında koşan Batuhan Buğra Eruygun, Fenerbahçe Spor Kulübünün lisanslı ve milli sporcusudur. 2013 yılında düzenlenen yarışmada 7.98'lik derecesi ile ile 60 metre engelli Türkiye Salon rekorunun sahibi olmuştur.

2013 yılında Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından, doping kullandığı gerekçesi ile iki sene boyunca resmi müsabakalardan men edilen Batuhan Buğra Eruygun'a 2015 yılında kanser teşhisi konulmuş ve uzun bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşarak çok sevdiği atletizm sporuna devam etmiştir.