\"Acil Servis\" ekranların yeni fenomeni olacak !

\"Acil Servis\" ekranların yeni fenomeni olacak !
Güncelleme:

ABD’de yayınlanan fenomen dizi “Er”, Show TV ekranlarında “Acil Servis” adıyla hayat buluyor.

Doktorlar’ın yapımcısı Med Yapım’ın uyarlamasıyla ekrana gelecek olan dizi, bu akşam ilk bölümü ile Show TV’de izleyicilere merhaba diyecek.

Acil Servis’in yönetmen koltuğunda Merve Girgin ve Barış Erçetin oturuyor. Senaryosunu Sinan Sülün’ün kaleme aldığı dizinin, görüntü yönetmenliğini Barış Milan; Sanat yönetmenliğini ise Sırma Bradley üstleniyor.

Acil Servis’in ilk bölümünde; Hastanede ölümle yaşam arasında yeni bir gün daha başlamaktadır. Ambulanslar durmadan hasta taşıyorlardır. İdealist Doktor Murat, yorucu bir gece nöbetinin ardından bir yandan hastaları bir yandan da eşinin istekleriyle uğraşmaktadır. İlişkileri henüz biten Sinan ve Zeynep’in arasında soğuk rüzgarlar esmektedir. Yeşim, Sinan tarafından aldatılmanın acısını hala atlamamış Zeynep’e destek olmaya çalışıyordur. Acil Servis’teki stajının ilk gününde Mert ise, servisin en sert doktoru Berzan’ın ellerine teslim edilmiştir. Herkes o günün de diğer günler gibi sıradan ve yoğun bir gün olduğunu düşünürken Zeynep’in intihar ettiği haberi gelir. Sinan aşkın hafife alınamayacak bir oyun olduğunu anlayacaktır.

Show TV’nin en iddialı projelerinden olan Acil Servis’in oyuncu kadrosu da birbirinden güçlü isimlerle dolu.  Dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Serhat Teoman, Nur Erkul , Seda Akman , Tamer Tıraşoğlu, Gökhan Soylu, Suzan Aksoy, Musab Ekici, Caner Kurtaran, Funda İlhan, Funda Şirinkal, Sinem Uçar, Serkan  Öztürk, Hasan Şahintürk ve Elçin Aktaş yer alıyor.