Asla Vazgeçmem'de büyük oyun !

Asla Vazgeçmem'de büyük oyun !
Güncelleme:

Asla Vazgeçmem, Perşembe akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!

Perşembe akşamlarının fenomeni “Asla Vazgeçmem”, bu hafta yine heyecan dolu bir bölümle izleyicileriyle buluşacak. Gold Film imzalı dizi, sürpriz gelişmeleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek.

“Asla Vazgeçmem”’in yeni bölümünde; Nur’un hayatını kurtarması İclal’in Nur’a olan düşmanca tavırlarına nokta koyar. Yaşadıklarından çok etkilenen İclal’in Nur’a barış çubuğu uzatması çiftlikteki dengeleri değiştirir.

Yiğit, Nur’un atlattığı büyük tehlikenin etkisinden uzun süre kurtulamazken, aşıklar aralarındaki ufak tefek sorunları unutmuşlardır bile. Çiftlikte ise Yiğit’in Fransa’dan gelen kuzeni Fırat’ı ağırlama telaşı başlar. İclal’den gördüğü sıcaklıkla karışık duygular yaşayan Nur ise gerçek bir iş bulmayı kafasına koyar. Ancak bu iş meselesi Elmas ve Aytül’ün işbirliği ile büyük bir oyun haline gelir.

Yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün üstlendiği “Asla Vazgeçmem”de başrolleri, Tolgahan Sayışman veAmine Gülşe paylaşıyor. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Şafak Pekdemir, Ayşegül Günay, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Ümit Yesin, Hülya Gülşen Irmak, Tuğçe Kumral, Yağızkan Dikmen, Poyraz Bayramoğlu ve Hakan Dinçkol rol alıyor.