Ayşen'in karar verme zamanı !

Ayşen'in karar verme zamanı !
Güncelleme:

Hayat Ağacı, 9. bölümüyle 18 Kasım Salı 23:00’te TRT 1’de ekranlarında…

Birbirlerine kenetlenmiş,her zorluğu omuz omuza veTek yürek olarak atlatmaya çalışan Karahanlı Ailesi’nin samimi ve sürükleyici hikayesi...

HAYAT AĞACI 9.BÖLÜM ÖZETİ

Murat’ın bıçaklanma olayına Cengiz’in bulaşması Ayşen’i zor duruma sokar. Cengiz’in tutuklanması bardağı taşıran on damla olur. Ayşen’in Cengiz konusunda karar verme zamanıdır.

Umut’un eve Kenan tarafından getirilişi bardağı taşıran son damla olmuştur. Murat, Umut’un evden dışarı adım atmasını yasaklar.

Kenan,  aile içinde kendisi yüzünden kopan fırtınanın farkındadır. Umut’a olan aşkını, kızın ailesine kanıtlamak zorunda olduğunda her şeyi geride bırakıp yeni bir sayfa açmaya karar verir. Umut’u ailesinden isteyip hayatında yepyeni bir sayfa açacaktır!

Kenan’ı kaybetme korkusuyla alevlenen Pelin ise Umut ve Kenan’ın bir araya gelmesini engellemek maksatlı bir adım atar. Geçmişin gölgesinden kurtulmak isteyen Kenan, Pelin’in oyunuyla kendisini geçmişin göbeğinde bulur!

Yapımcılığını Focus Film’in üstlendiği, senaryosunu Volkan Yazıcı’nın yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Barış Yöş’ün bulunduğu dizinin başrollerini, Fikret Kuşkan, İdil Fırat, Onur Saylak, Özge Özberk, Tolga Güleç, Beyza Şekerci, Enis Arıkan, Zeynep Aydemir, Fırat Temir, Aycan Koptur, Hande Erçel, Mertcan Özsoy, Çağdaş Tekelioğlu, Alya İydiş, Ergin Torun ve usta oyuncular Kenan Bal ve Ayşe Tunaboylu paylaşıyor.