Barutçular kız istemeye gidiyor

Barutçular kız istemeye gidiyor
Güncelleme:

İnadına Aşk, yarın akşam saat 20:00'da Atv ekranlarında olacak.

Yaylada Habibe’yle samanlıkta basılan Çınar, Habibe’nin babası Satır Celal’i Habibe ile arasında bir şey geçmediğine ikna edemez. Yeşim’in müdahaleleri de etkisiz kalınca olaya Toprak el koyar ve aileler Karadeniz’den İstanbul’a dönerler. Ama bu olay Çınar’ı asla yolundan döndürmez ve Barutçular Araslara kız istemeye gider.

Yalın ve Defne ilişkisi tüm güzelliğiyle devam ederken, bu ilişkiden haberdar olan Toprak, Defne’ye yaptığı kötü çıkışla bu ilişkiye bakış açısını gösterir. Defne abisine resti çekerek Yalın’ın yanına gider ama onu orda kötü bir sürpriz beklemektedir.

Toprak, Defne ve Yalın’ın ilişkisinin sıkıntısı bir yanda, başlarına bela olan Satır’ın olayını çözme telaşı diğer yanda boğuşurken, kendi ilişkisinde de planlamadığı şekilde yol almaya başlar. Trabzon’da Leyla ile aralarında geçen özel anlardan oldukça fazla etkilenen Toprak, aynı etkilenmenin Leyla tarafında da olduğunu fark eder.

Deniz ve Ezgi ise, aralarında inkar edilmez şekilde başlayan etkilenmenin ve hoşlanmanın daha fazla karşısında duramazlar.