Beyaz Yalan başlıyor !

Beyaz Yalan başlıyor !
Güncelleme:

Show TV’nin yeni dizisi “Beyaz Yalan” 23 Mart Pazartesi günü başlıyor.

Başrollerini ; Kutsi (Demir), Deniz Baysal (Alara – Melek), Ebru Aykaç (Asude Hanım), Ege Aydan (Fikret Bey), Elif İskender (Meryem), Çağlar Sayın (Volkan), Seher Terzi (Bedriye Hanım), Onur Dikmen (Halil) ve Ebru Aytemur’un (Ebru) paylaştıkları, yapımcılığını NTC Yapım Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, senaryosunu Mayıs’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini  de Filiz Gülmez Pakman’ın yaptığı, “Beyaz Yalan”, 23 Mart Pazartesi günü saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek.

Pazartesi akşamlarının yeni ekran gözdesi olmaya aday  “Beyaz Yalan”ın konusu şöyle;  

Melek (Deniz Baysal), birdenbire hayalini bile kuramayacağı bir hayata sahip olmuştu. Dün bir külkedisiyken, bugün bir prensese dönüşmüştü. Hesabını yapamayacağı kadar çok parası, saray gibi bir evi, elbiseleri, mücevherleri vardı. Hepsinden önemlisi, aşkı bulmuştu. Fakat bu masal gibi hayat, aslında bir başkasının hayatıydı; Alara’nın ( Deniz Baysal) hayatı.

İnsanlar çift yaratılmıştır derler. Alara ve Melek’i yan yana görenler, bu sözün doğruluğuna yemin edebilirdi. Bu iki genç kız, sanki birbirinin kopyası gibiydi. Farklı olan tek şey ise kaderleriydi.

Ağzında gümüş bir kaşıkla doğmuştu Alara. Hayal edebileceği her şeye sahipti, özgürlüğü hariç. Melek ise yoksulluğun içine açmıştı gözlerini. Güzeldi, iyi kalpliydi, çalışkandı, hırslıydı. Belki de tek ihtiyacı olan şey, bugüne kadar yüzüne gülmeyen şanstı!

“Beyaz Yalan”, bu iki genç kızın hayatlarının kesişmesinin hikayesi. Alara’ya özgürlüğünü, Melek’e de hayat boyu beklediği şansı vaat eden bir oyunun hikayesi.