Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler
Güncelleme:

Bu hafta 5 yeni film sinemaseverlerle buluşacak.

 Ünlü komedyen Cem Yılmaz\'ın senaryosunu yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı 4. sinema filmi Alibaba ve 7 Cüceler izleyici ile buluşacak.

Alibaba ve 7 Cüceler 

Komedyen, oyuncu, senarist ve yönetmen Cem Yılmaz\'ın senaryosunu yazıp yönettiği, başrollerini Çetin Altay, Irina Ivkina ve Zafer Algöz\'le paylaştığı Alibaba ve 7 Cüceler, sinemaseverlerle buluşacak.

Cem Yılmaz\'ın 4. filmi olan Ali Baba ve 7 Cüceler\'de Rus model İrina İvkina da ilk kez bir sinema filminde izleyicinin karşısına çıkacak.

İçimde Akan Nehir

Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz\'ün senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği İçimde Akan Nehirde Güleryüz\'e başrolde Tuğçe Kazaz, Nursel Köse, Hasan Kaçan, Koray Mincinözlü, Petra Sybille, Cahit Berkay ve Ahmet Uluışık gibi isimler eşlik ediyor.

Kurt Baskını

Nick Robertson\'ın yönettiği filmin başrollerinde Anna Lise Phillips, Jack Campbell, Charles Mayer, Kieran Thomas McNamara ve Hamish Phillips gibi isimler yer alıyor.

 Avustralya yapımı, gerilim ve korku türündeki film, bir kurt sürüsünün vahşi saldırısından kurtulmaya çalışan bir ailenin gerilim dolu hikayesini anlatıyor.

Hayal Ülkesi

Viggo Mortensen, Ghita Norby, Viilbjork Malling Agge ile Esteban Bigliardi\'nin oynadığı Hayal Ülkesi filminin yönetmenliğini Lisandro Alonso yaptı.

2014 Cannes Film Festivali\'nde FIPRESCI Ödülü ü kazanan filmde kızını arayan bir babanın hikayesi anlatılıyor.

Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi

Steve Martino\'nun yönettiği, haftanın animasyon filminin seslendirmeleri Francesca Capaldi, Madisyn Shipman, Noah Schnapp ile Venus Schultheis\'e ait.

Sevilen karakterler Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Linus ve Peanuts çetesi\'nin 3 boyutlu halleriyle ilk kez beyazperdeye geldiği filmde, Charlie Brown, en iyi arkadaşı olan Snoopy ile birlikte baş düşmanı Kırmızı Baron\'u alt etmek için bir yolculuğa çıkar.