Buket Aydın hangi kanalla anlaştı ?

Buket Aydın hangi kanalla anlaştı ?
Güncelleme:

Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğu görevinden istifa eden ve ekranlara geri döneceğini açıklayan Buket Aydın'ın yeni adresi belli oldu.

Buket Aydın, 9 Mayıs'ta Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğu görevinden istifa etmişti. Aydın, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Mesajlarınızı okuyorum ama hepsine cevap vermem imkansız. Öncelikle beni sürekli soran anne babalarınıza hürmetlerimi iletin. Çocuklarımızın da gözlerinden öpüyorum. Yeni yayın dönemi yani Eylül ayı gibi yeniden buluşacağız" ifadelerini kullanmıştı.

'HABERTÜRK TV İLE ANLAŞTI' İDDİASI
Kulislerden gelen bilgilere göre, Buket Aydın'ın Habertürk TV ile anlaştığı iddia edildi.

SEÇİM DÖNEMİNDE GÜNDEM OLMUŞTU
Buket Aydın, 31 Mart seçimleri öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun "İstanbul, Ankara, Adana’yı, Mersin’i alacağız" demesinin ardından kahkaha atmasıyla gündeme gelmişti.

BUKET AYDIN KİMDİR?
Buket Aydın, 1 Ocak 1985 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü bitiren Aydın, Atilla İlhan’ın şiirleri üzerine yüksek lisans yaptı.

Kadıköy'de bulunan Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu'nda eğitim alan Buket Aydın, bir sene bir radyoda haber spikerliği yaptı. Radyo’dan Kanaltürk’e geçiş yapan Aydın, ilk televizyon tecrübesini bu kanalda gerçekleştirdi. Kanaltürk’te spor bülteni ve hafta sonu ana haber bülteni sunuculuğu görevini yapan Aydın, Kanaltürk’ten TRT Türk kanalına geçti.

TRT Türk’te program sunuculuğu yapmaya başlayan Buket aydın, 2011’de NTV’ye transfer oldu. NTV’de haber bülteni sunduktan bir süre sonra “NTV Gece Bülteni Kuşağı’nda” moderatörlük yaptı.

2018 yılında haber sunuculuğu kariyerine Kanal D’de devam eden Buket Aydın, En İyi Haber Spikeri, Anadolu Medya, En İyi Giyinen Kadın Haber Sunucusu, Yılın Kadın Haber Spikeri, Yılın Gece Haberleri Bülteni ödüllerinin sahibi oldu. Buket Aydın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Demirören Medya'daki görevlerinden istifa etti.

Seçiniz...