Canan’ın planları tek tek işliyor!

Canan’ın planları tek tek işliyor!
Güncelleme:

Eve Dönüş, yeni bölümüyle yarın akşam saat 20:00'da Atv'de...

Oflaz’ın arabasının patlamasından sonra Canan’ın üstünden büyük bir yük kalkar. Oflaz’la birlikte Kürşat’ın itiraf kayıtları da yok olmuştur. Canan ve Kürşat, geriye kalan son tehdit olan İpek’in elindeki itiraf bandını da bulup yok etmenin peşine düşerler. Kürşat’ın maddi sorunlar yaşadığını gören Cavidan da, Leyla’dan para koparmak için aynı şeyin peşindedir.

Yusuf Leyla’nın kendisiyle paylaşmadığı sırrından dolayı ona olan güvenini kaybetmek üzeredir. Genç kadın Yusuf’a her şeyi açıklamaya karar verse de beklenmedik birinden gelen sürpriz bir mesajla her şey değişir.

Canan yeni planını uygulayıp Elif’le arasını düzeltirken, işkenceci doktorun da desteğiyle Leyla’nın kötü biri olduğuna dair küçük kızın kafasını karıştırmayı başarır. Leyla, Elif’ten uzak durduğu her an kahrolmaktadır. Yusuf, Leyla’yı her şeyin düzeleceğine dair teselli eder. Leyla bir yandan karışık duygularıyla mücadele ederken, Yusuf’tan öğrendiği sürpriz bir haberle alt üst olur. Duyduklarından sonra Leyla,  artık neye ve kime inanacağına karar veremeyecek bir hale gelir…