''Deve sidiği''nin ardından kadın sünneti

Güncelleme:

Habertürk ekranlarında yaşanan "deve sidiği" tartışmasının ardından profesörler bu sefer de kadın sünnetini tartıştı.

Geçtiğimiz günlerde Habertürk televizyonunda Genel yayın Yönetmenleri Veysi Ateş'in sunduğu programda Prof. Dr. Caner Taslama ile Yrd. Doç. Dr. Ebubekir Sifil'in "deve sidiği" tartışması gündeme gelmiş, konu sosyal medyada uzun bir süre tartışılmıştı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Caner Taslaman ile Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ebubekir Sifil bir kez daha hadislerin kaynağı ve güvenilirliğini tartıştı.

Canlı yayında kadın sünnetini tartıştılar 

Habertürk TV'de Veyis Ateş'in sunduğu programda konuk olan iki isimden Ebubekir Sifil bir ara konuyu kadınların sünnet olmasına getirdi. Kadınların sünnet olmasının 3 şekli olduğunu savunan Sifil skandal sözlere imza attı. Sifil’i ti’ye alan Caner Taslaman ise gülerek dinledi.

Aynı iki isim daha önce "deve sidiği içilir mi?" diye tartışmıştı 

İlahiyatçı Sifil, aynı programda deve sidiği içmenin şifalı olduğunu belirten hadisin sahih (doğru-güvenilir) olduğunu savunmuş, deve idrarının şifa olduğunu iddia etmişti.

'Deve sidiği şifadır' diyen ilahiyatçıya canlı yayın şoku

Canlı yayında "deve idrarının şifa olduğunu" iddia eden Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ebubekir Sifil'e deve sidiği ikram edildi.

Seçiniz...