Dünya Güzellerim ile ilgili şoke eden ''sahtekarlık'' iddiası

Dünya Güzellerim ile ilgili şoke eden ''sahtekarlık'' iddiası
Güncelleme:

Show TV’de yayınlanan Dünya Güzellerim adlı programın bazı bölümlerinin İstanbul’da çekildiği ve programda kurmacalar yapıldığı iddia edildi.

Ekşisözlük'te bir kullanıcı Show TV'de yayınlanan Dünya Güzellerim adlı programda sahtekarlık yapıldığını ve izleyicinin kandırıldığını iddia etti.

Ekşisözlük'te bir kullanıcı, programdaki kurmacalardan birkaçını ayrıntılarıyla ortaya koydu. Vinyl adlı kullanıcının yazdıkları aynen şöyle:

"Türk televizyonunun yeni rezilliği. İzleyiciyi kurgu maceralarla kandırarak salak yerine koyduklarını biliyorduk, program içeriğinin büyük kısmı otel odalarında ve üstüne kumaş atılmış yemek masalarında geçiyor, bütün bu iç çekimler İstanbul'da yapıldı. Hatta iki ay önce döndükleri halde hâlâ İstanbul'da çekim yapıyorlar. Son bölümün önemli bir kısmı Safiye'nin sahte zehirlenmesine ayrıldı. Daha sonra “Aman da sevgilim zehirlenmiş” diye Faik 15 saatlik yoldan bunun yanına gelmez mi? Safiye bu arada tırnaklarını kesip boyamış, saçını değiştirmiş ama hâlâ baygın numaraları yapıyor, “ms hastası oğlumla konuşamadım” diye sömürü konuşması yapıyor. Fotoda göreceğiniz gibi yattığı yatak Zincirlikuyu'daki Avantgarde Levent Hotel'in ‘residential suiti'nde. Safiye telefonda İngilizce/Tarzanca lobiyi arıyor ama anlaşamıyor, bu da Zincirlikuyu'daki otelde.

RESTORANIN ŞUBELERİ TÜRKİYE’DE

Daha sonra otelin restoranına iniyorlar, güya Vietnam'da oteldeler, mutfağa gizlice girip menemen yapıyorlar. Mutfakta buzlamaya çalıştıkları ‘The Buffet' restoranın ismi. Bu zincirin dört şubesi var, hepsi de Türkiye'de. Programın yapımcısına not: Böyle sahtekarlıklar yapacaksanız ilk önce prizlere dikkat edin. Çok gezenler bilir, bizim prizlerimiz bazı Batı Avrupa ülkelerinde kullanılıyor, dünyadaki otellerde oda için mutlaka kendi standartlarında priz olur, kesinlikle, asla başka tür priz kullanılmaz, sadece banyo gibi yerlerde çoklu standart destekleyen priz olur. Türkiye'de kullandığımız Alman standardındaki topraklı prizi Uzak Doğu'da göremezsiniz. Buradan açık verdiniz. Mutfakta buzlama çabasına girip yine de sondaki “fet”, baştaki “b” tepedeki “the” kısmı görünen dev logo da Foursquare'e “the buffet” yazıp kullandığınız mekanın ortaya çıkmasına sebep oldu. Üstelik o bölümdeki kıyafetleri giymiş olan Safiye ve Faik geçen hafta çekim öncesi gittikleri yemekte magazin programlarına poz verdiler."

İşte o fotoğraflar:

 Dünya Güzellerim ile ilgili şoke eden ''sahtekarlık'' iddiası - Resim : 1