Eğlence ve komedi ''Bana Baba Dedi'' ile geliyor !

Eğlence ve komedi ''Bana Baba Dedi'' ile geliyor !
Güncelleme:

Bana Baba Dedi, ilk bölümüyle bu akşam saat 20:00'da seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Amerika’da ABC Family’de yayınlanan popüler sitcom “Baby Daddy”  Türkiye’de “Bana Baba Dedi” ismiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Format lisansı Disney’e ait dizi 10 Nisan Cuma saat 20.00’de TV8’de!

“Bana Baba Dedi”de, 3 Adam; Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un yanı sıra Ersin Korkut, Cezmi Baskın, Yağmur Tanrısevsin, Ayşe Tunaboylu, Burçin Abdullah, İpek Tenolcay, Gözde Mutluer, Ali Çelik ve Gülsüm Alkan rol alıyor.

1.Bölüm

Kaan (Oğuzhan Koç), garsonluk yaparak kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan müzik sevdalısı bir gençtir. En yakın arkadaşı Cüneyt (İbrahim Büyükak), babasını, alt katlarındaki daireyi Kaan’a kiralamaya ikna etmiştir. Yediği içtiği ayrı gitmeyen bu iki arkadaşın hayatı, Kaan’ın bir baltaya sap olamamış abisi Bora’nın (Eser Yenenler) eve yerleşmesiyle karışır. Ancak yıllar önce başından talihsiz bir evlilik geçmiş olan Kaan’ın hayatını altüst edecek olan sürpriz, kapının önüne bırakılan bir pusetin içindedir. Hem Cüneyt’in babası Macit’ten (Cezmi Baskın) saklanması, hem de özenle bakılması gereken bu minik bebek, ortaokuldan arkadaşları olan “Duba Didem”in (Yağmur Tanrısevsin) de hayatlarına tekrar girmesine sebep olacaktır.

Yönetmen         : Bedran Güzel 
Uyarlama Senaryo: Haluk Özenç 
Oyuncular         : Eser Yenenler (Bora) , Oğuzhan Koç (Kaan) , İbrahim Büyükak (Cüneyt) , Ersin Korkut (Rafet) , Cezmi Baskın (Macit) , Yağmur Tanrısevsin (Didem) , İpek Tenolcay (Müjgan) ,Ayşe Tunaboylu (Safiye) , Burçin Abdullah (Canan) , Gülsüm Alkan (Şükran), Gözde Mutluer (Ayşen) , Ali Çelik (Hayri) , Mustafa Sefa Hebipoğlu (Aktar Adnan) , Safa Sarı (Çırak Semih) , Zeo Jaweed (Oktay) , Su Demirci (Bebek Su).