Escobar'ın oğlu dizinin sonuna itiraz etti

Escobar'ın oğlu dizinin sonuna itiraz etti
Güncelleme:

Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın hayatını anlatan Narcos dizisinin son bölümüne oğlu Sebastian Marroquin itiraz etti.

Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın hayatını anlatan Narcos dizisinin son bölümüne oğlu Sebastian Marroquin itiraz etti: Babam öldürülmedi, intihar etti.


Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın hayatından esinlenerek çekilen ‘Narcos’ dizisinin ikinci sezonunun sona ermesinin ardından Escobar’ın oğlundan babası için biçilen sona itiraz geldi.

Dizinin son bölümünde Pablo Escobar, kaçak olarak kaldığı evde polis baskınına uğradığını anlayınca kaçmış ve çatıda polis tarafından öldürülmüştü.
Babasının hayatını anlatan yeni çıkardığı kitabı ‘Pablo Escobar Red Handed: What My Father Never Told Me’ için röportaj veren Sebastian Marroquin, babasının Kolombiya polisi tarafından öldürüldüğü iddiasını yalanlayarak yetkilileri sahte otopsi raporu yayınlamakla suçladı.

Ayrıca ABD hükümetinin Escobar'dan kokain satın aldığı ve Escobar’ın uyuşturucu imparatorluğunu komünizme karşı savaşı finanse etmek için kullandığı konusunda dikkat çeken iddialarda bulundu.


Adını Juan Pablo Escobar olarak değiştiren Sebastian Marroquin, babasının esir olmaktan kaçınmak için her zaman kendini kafasından vurmayı planladığını söyledi.