Feride, Belgin’in peşinde

Feride, Belgin’in peşinde
Güncelleme:

Karadayı, pazartesi günü saat 20:00'da Atv'de...

87.Bölüm:

Herkesten gizli aşklarını yaşamaya başlayan Feride ve Mahir çok mutludur fakat aşmaları gereken engeller hala öylece karşılarında durmaktadır. Feride’nin huzursuzluğunu bile bile Belgin’e evet demek zorunda kalan Mahir bir an önce dosyayı bulup Belgin’e vermeyi planlamaktadır. Yasin’in yardımıyla Vehbi’den dosyayı almanın yollarını ararlar. Mahir dosyayı bulup Belgin’i susturmayı başarabilecek midir?

Belgin konusunda kuşkuları iyice artan Feride, Vehbi’ye yemek teklifinde bulunur. Böylece Belgin’den olay hakkında daha net bilgiler alabileceğini ve yardımcı olabileceğini söyleyerek Vehbi’yi ikna eder. Feride’ye hayır diyemeyen Vehbi Belgin’e birlikte yemek yiyeceklerini ve dikkatli olmasını söyler. Belgin ve Vehbi’yle buluşmaya giden Feride büyük bir sürprizle karşılaşır. Feride’yi şoke eden olay nedir?Nail’in tehdidi karşısında zor durumda kalan rektör Osman’dan savunma ister. 

Savunma kurul tarafından değerlendirilecektir. Kurulun alacağı karar bedir? Osman okuldan atılacak mıdır? Haydar’ın mütahite saldırması Mahir’in planlarını bozmuştur. Handa yaşayan gecekonducular için bir çıkış yolu ararken olayın kontrolünden çıktığını anlar. Mahir