Filinta ortalığı kasıp kavuracak!

Filinta ortalığı kasıp kavuracak!
Güncelleme:

Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ bu cuma yeni bölümüyle saat 20:00'da TRT ekranlarında olacak.

Es Film’in yapımcılığında çekilen, Türkiye’nin büyük prodüksiyonu ve aksiyonu ile seyircisini ekrana kilitleyen başarılı dizisi Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’, geçtiğimiz hafta aksiyon sahnelerinin yetişememesi nedeniyle yayınlanan 32. bölüm tekrarının ardından, bu Cuma, 33. Bölümüyle, yine aynı saatinde TRT ekranlarında olacak.

Yönetmenliğini Osman Kaya’nın üstlendiği dizinin bu hafta yayınlanacak 33. bölümü,  Filinta Mustafa’nın (Onur Tuna), Kardeşler Teşkilatının kendisini öldürmeye yemin etmiş, gözü kara savaşçısı Maaruf (Şahin Karakuş) ile kıyasıya mücadelesi ve nefis  aksiyonuyla başlayacak.

Öte yandan, Padişah (Bülent Alkış) kızına kavuşma hasretiyle beraber, Osmanlı topraklarına göz diken, türlü planlar içinde olan İngiliz, Alman ve bütün hainlere karşı stratejisini, Davut Paşa’yla (Mustafa Avkıran) birlikte plan yaparak belirleyecek. Padişah’ın, Boris’in (Serhat Tutumluer) kendisine getirdiği ‘Silah Fabrikası’ kurma isteğinin ardındaki büyük şüphesi, Davut Paşa’ya hangi görevi vermesine sebep olacak? Göreceğiz... 

İngilizler ve Almanlar, ortak kararla Süreyya’yı (Nur Fettahoğlu) ve Boris’i yok edip, Osmanlı’yı ele geçirme planları yapsalar da, kendi ülke menfaatleri için acaba ayrı ayrı hangi hesaplara girecekler?

Filinta Mustafa ve ekibi, çocukların sakladıkları okulu bulma yönündeki stratejisi, Celal’in (Rıza Kocaoğlu) Farah’ı (Berrak Tüzünataç) bulma hırsıyla çarpışınca, acaba ortaya hangi gerilimli durumlar çıkacak?

Tabibe Leyla (Asena Tuğal), Farah’ın rüyalarından bilinçaltına girerek onun iyileşmesini ve çocukların yerini söylemesini isterken, Mustafa, Leyla için endişe içindedir. Mustafa’ya göre, gözü kara katil olan Farah, acaba Leyla’ya  zarar vermek mi istiyordur?

Mustafa ve ekibi okulu bulabilecek mi?  Bu yolda ilerlerken kimlerle karşılaşılacak, nasıl bir mücadele verilecektir? 

 

001/ Janti Hakan Eratik Filinta’ya geri döndü…

Geçtiğimiz sezon diziye İngiliz Ajanı “001/ Janti” olarak giren ve görevinde başarılı olamayarak ülkesine kaçan bir karakter olarak izlediğimiz oyuncu Hakan Eratik, dizinin 33. Bölümünde, Filinta Mustafa’dan alamadığı intikam hırsıyla Osmanlı Topraklarına geri dönüyor.  Bakalım bu sefer, Filinta Mustafa’yı alt etmeyi başarabilecek mi? İzleyeceğiz…

Bütün bu soruların cevapları 6 Kasım akşamı TRT1’de yayınlanacak Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisinin 33. Bölümünde…