Filinta seyirciyi ekrana kilitledi !

Filinta seyirciyi ekrana kilitledi !
Güncelleme:

Filinta dizisi hem ekran hem de internet başındaki seyirciyi ekrana kitledi.

Gerek içeriği gerekse görüntü kalitesiyle dünya yapımlarıyla yarışan, rating sıralamasını değiştiren TRT yapımlarına eklenen, yaklaşık 7 aydır gece gündüz demeden büyük bir emekle çalışılan ‘FİLİNTA’  birinci bölümüyle ekrana bomba gibi gelerek, Dünya Gündeminde ‘Trendtopic’ sıralamasında birinciliği kimseye kaptırmadı.

ES Film ve MAYA Film ortaklığında, Kudret Sabancı’nın yönetmenliğiyle çekilen ve senaristliğini Altuğ Küçük’ün üstlendiği ‘FİLİNTA’ Hollywood ve dünya sinemasını aratmayacak kalitedeki çarpıcı, heyecanlı, sürükleyici aksiyon sahneleri ile bir sonraki bölüm için ‘Bu kez ne olacak?’ dedirttiği sürükleyici senaryosu ve güçlü oyunculuklarıyla seyirciyi her Salı TRT1 ekranına kilitleyecek...

YAPIM DÜNYASINA FORMAT ATAN DİZİ : FİLİNTA

Dizi yapım dünyasına bir format atarak, mekanlarından, görüntü kalitesine, çekimlerinden senaryosuna, oyunculuklarından, aksiyon sahneleri ile müzik, kostüm, ses efektlerine kadar çıtayı oldukça yükselten ve bir sinema filmi ayarında olan ‘Filinta’ , şimdiye kadar olan tüm dizilere büyük bir fark atarak Türk dizi sektörünü yurt dışında da temsil edecek kadar özel ve incelikli bir çalışmayı da ortaya koyuyor.

KOCAELİ’NDE İLK BÖLÜM GALASI

Dizinin ilk bölümü, Kocaeli Emex Otel’inde; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Vali Yardımcısı Aziz İnce, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ve Kocaeli Turizm İl Müdürü Adnan Zamburkan ile dizinin yapımcıları Es Film - Maya Film ortaklarından Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici, Burhan Özkan ve Bülent Turgut ile dizinin tüm oyuncularının katılımlarıyla birlikte izlendi.

Onur Tuna, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür,  Damla Aslanalp, Naz Elmas, Kayra Şenocak, Yosi Mizrahi, Hakan Yufkacıgil, Bülent Alkış, Kamil Güler,  Reshad Strik , Serhan Ernak, Kemal Zeydan, Ceren Yılmaz, Feyza Işık gibi tiyatro, sinema ve dizi dünyasının sağlam oyuncu kadrosunu bir araya toplayan ‘Filinta’, tarihin fısıltılarını duyan, tarihimize ve adaletimize duyarlı insanların projesi olarak ilk bölümünden itibaren seyircinin gönlünde taht kurdu.