Filinta'da şaşırtan kararlar haftası

Filinta'da şaşırtan kararlar haftası
Güncelleme:

Filinta’nın 25. bölümü yarın akşam sezon finaliyle önümüzdeki Salı TRT1’de.

Önümüzdeki hafta sezon finalini yapacak olan, ES Film’in yapımcılığını üstlendiği, ekranların ilk ve tek Osmanlı Polisiyesi Filinta\'nın 9 Haziran Salı akşamı sezon finaline bir hafta kala yayınlanacak 25. Bölümünde, tansiyon iyice yükselecek ve izleyenleri şaşırtan kararlar haftası olacak...

Yönetmenliğini Gökhan Erkut’un yaptığı, senaryosunu Altuğ Küçük’ün kaleme aldığı ‘Filinta’nın bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak bir göz atalım:

Bıçak Ali\'nin (Cem Uçan) şuurunun yeniden yerine gelmesiyle birlikte, Kadı Gıyaseddin (Mehmet Özgür) öncülüğünde mahkeme kurulur. Bu mahkeme ilginç savunmalar ve konuşmalara gebe olacaktır… Rıza’nın (Ceyhun Ergin) Bıçak Ali’yi öldürme iddiası ve ifadesiyle yargılattığı Mustafa’nın (Onur Tuna) son davasında karar ne olacaktır? Mustafa, Bıçak Ali ve Rıza’nın geçmişe dönen bu hesaplaşması nereye varacaktır? Rıza hakkında verilen karar neleri etkileyecektir? Ve Gıyaseddin’in mahkemede herkesi şaşırtan kararı ne olacaktır?

Üsküplü, (Alican Bayhan) ilginç bir şekilde, Hasan\'ın katilinin Anita (Wilma Elles) olduğunu Kadılığa bir duyurmak ister…  Zabitin işbirliği yaptığı biri mi vardır? Ve Üsküplü gerçekte kimlere hizmet ediyor ve ne yapmaya çalışıyordur?