Filinta'da sır perdesi aralanıyor

Filinta'da sır perdesi aralanıyor
Güncelleme:

Filinta’nın bu hafta yayınlanacak 22. bölümü ilginç ve sürpriz gelişmeleri konu alıyor...

Boris’in, geçmişinin hırs ve intikam planlarını hesaplarken gözden kaçırdığı hata!, Süreyya’ya gelen ilginç, onu şaşırtacak sürpriz teklif, Pera’nın ortasındaki esrarengiz cinayet, Kadı Gıyaseddin’in Boris’le ilgili gerçekleri adım adım takibi ve Mustafa’nın geçmişinden gelen sırrını bilen kişinin ortaya çıkışı, Filinta’nın 19 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak  22. bölümünde önemli konu başlıkları arasında yer alacak…

Yönetmenliğini Gökhan Erkut’un yaptığı, senaryosunu Altuğ Küçük’ün yazdığı Filinta’nın bu haftaki bölümünde neler olacağına göz atacak olursak; 

Lara dadısı Gülbahar\'ın bir anda gidişine(!) anlam veremez. Boris ise, kızının aklını çelmeye devam eder.
Padişah kusursuz zekasını konuşturup bankayı kurmuştur. Dış mihrakların hedefi artık gittikçe güçlenen Osmanlı topraklarının başındaki Padişah’a kilitlenmiştir.

Süreyya’yı ziyaret edecek olan Sir Rhodes, Osmanlı’nın kuracağı banka ile bağlantılı genç kadına ilginç, sürpriz, şaşırtıcı bir teklifte bulunacaktır. 

Pera\'da esrarengiz bir cinayet işlenir. Mustafa ve Ali işin peşine düşer. Görgü tanıklarının ifadeleri onları hiç ummadıkları biriyle karşı karşıya getirecektir.

Boris, Kadı Gıyaseddin ile arasındaki buzları eritmek için ne yapacaktır? Onunla Kadılıktaki görüşmesinin ardından kapıda onu bekleyen biri vardır. Kadılığa kadar Boris’i takip edip, karşısına dikilerek, yakınlık mesajıyla onun şok geçirmesini sağlayan kişi kimdir? 

Boris\'in tedirgin tavırları kızı Lara\'nın dikkatini çeker. Her şeyden vazgeçeceği anda aklına bir şüphe düşer. Bir komploya kurban gitmemek için kimin kapısını çalacaktır?

Filinta Mustafa\'nın peşine düştüğü cinayetin ardında kim ya da kimler var?

Bu esrarengiz cinayet kimlerin hayatının kurtulmasına neden olacak? 

Mustafa\'nın bütün ezberini bozacak o ses kime aittir?

Tüm bu soruların cevapları 19 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak olan Filinta’nın 22. Bölümünde TRT1 ekranlarında…