Film tutkunları Disney Channel’da buluşuyor

Film tutkunları Disney Channel’da buluşuyor
Güncelleme:

Aile boyu eğlencenin adresi Disney Channel, Perşembe ve Cuma akşamları saat 19.45’te tüm sinema tutkunlarını ekran başına çağırıyor!

Şubat ayı boyunca Disney Channel, Perşembe akşamları Sevimli Canavarlar, Iron Man 2, Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı ve Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan gibi ünlü macera filmleriyle renklenirken; Cuma akşamları da Benji, Komik Tuzak, Vol-i ve Rapunzel gibi birbirinden eğlenceli filmler ile tüm aileyi bir araya getiriyor.


Beyaz perdenin en sevilen Disney ve Marvel filmleri Perşembe ve Cuma akşamları tüm sinemaseverlerle Disney Channel ekranlarında bir araya geliyor. Disney Channel, Şubat ayı boyunca Perşembe akşamları 19:45’te “Macera Filmleri Akşamı”, Cuma’ları da yine aynı saatte “Aile Sineması Akşamı” ile tüm aileleri evde sinema keyfi sürmeye davet ediyor.
 

Macera filmleri her Perşembe saat 19:45’te Disney Channel’da!
Disney Channel’ın Macera Filmleri Akşamı kapsamında ilk olarak 2 Şubat Perşembe saat 19:45’te “Orman Kaçkını” yayınlanacak. Annesi tarafından doğduğunda bir sepet içinde nehire bırakılan George, ormanda hayvanlar tarafından bulunur ve onlarla yaşamayı öğrenir. Bir gün güzel bir kız olan Jenny ve nişanlısı bir orman gezintisi sırasında birbirlerini kaybederler ve kahramanımız George, Jenny’i bularak ağaç evine getirir. George, nişanlısı tarafından aranan Jenny’e aşık olunca işler karışır.


Disney Channel’da 9 Şubat Perşembe akşamı ise başrolde Robert Downey Jr.’ın olduğu, Marvel’ın tüm dünyada büyük yankı uyandıran üçlemesinin ikinci filmi “Iron Man 2” ekranlara gelecek. Milyarder mucit Tony Stark’ın zırhlı kahraman Iron Man olduğunun tüm dünya tarafından anlaşıldığı Iron Man 2’de teknolojisini orduyla paylaşması için hükümetten, basından ve halktan baskı gören Tony, bilginin yanlış ellere geçmesinden korktuğu için Iron Man zırhının sırrını açıklamak istemez ve yeni ittifaklar kurar.


16 Şubat Perşembe akşamı Karayip Korsanları serisinin ikinci filmi “Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı” ile Disney Channel’da bir kez daha kılıç savaşçısı cesur korsanların dünyalarına misafir oluyoruz. İlk serüvenden hatırladığımız Will Turner ve Elizabeth düğün hazırlıklarını yaparken; Jack Sparrow’un, efsanevi gemi Uçan Hollandalı’nın kaptanı Davy Jones’a kan borcu olduğu ortaya çıkar, ve tekrar ortalık birbirine girer. Eğer Sparrow bu borçtan kurtulamazsa ömrü boyunca Uçan Hollandalı’nın kölesi olarak yaşama riskiyle karşı karşıyadır. Bu durumdan kurtulmanın tek yolu ise Ölü Adamın Sandığı'nı ele geçirmek ve böylelikle de Davy Jones'u kontrol edebilmektir. Başrollerinde ünlü oyuncular Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley’nin yer aldığı film, izleyicileri soluksuz bir maceraya davet ediyor.


Disney Channel 23 Şubat akşamı sinema severleri, “Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan” ile Narnia’nın büyülü dünyasına götürüyor. Narnia’da zaman bizim dünyamızdan daha hızlı geçmektedir. İngiltere’deki tren istasyonundan hareket etmiş olan Pevensey kardeşler kendilerini bir sonraki durak olan Büyücü Kral Mirax’ın hüküm sürdüğü adada bulurlar. Kardeşler, bu acımasız kralı devirmek ve Narnia’nın eski güzel günlerini geri getirmek için adanın genç prensi Kaspiyan ile güçlerini birleştireceklerdir.
 

Şubat ayı boyunca Aile Sineması Akşamı’nda eğlence dorukta


Aile Sineması Akşamı; 3 Şubat Cuma 19.45’te günü; bir bot kazası sonrası yolunu kaybeden köpek dostumuz Benji’nin, vahşi doğada hayatta kalma ve evine dönüş yolunu bulma macerasını ekrana getiren “Benji” ile başlıyor. Benji bu süreçte hayvanlar aleminden hem birçok dost hem de dikkat etmesi gereken düşman edinecektir.
10 Şubat Cuma akşamı ise ünlü oyuncu Lindsay Lohan’ın iki başrolü birden oynadığı eğlenceli aile komedisi “Komik Tuzak” ekrana geliyor . Doğum sırasında ayrılmış ve biyolojik anne babaları tarafından ayrı ayrı büyütülmüş tek yumurta ikizleri Hallie ve Annie birbirlerini ilk defa bir yaz kampında görürler ve boşanmış anne babalarını bir araya getirmek için akıl almaz bir plan yaparlar.


17 Şubat Cuma akşamı, Disney Channel’da unutulmaz animasyon klasikleri arasında yerini alan “Vol-i” ailelerle buluşuyor. İnsanlar çevre kirliliğinden yaşanmayacak hale gelen Dünya’yı terk etmiş ve ayrılırken geride sadece Vol-i adlı temizlik robotunu açık unutmuşlardır. Yıllarca görevini yapmayı sürdüren kahramanımızın yalnızlığı, EVE isimli bir robotun araştırma amaçlı Dünya’ya gönderilmesiyle son bulur. Vol-i’nin, EVE’i bir kum fırtınasından kurtarmasıyla insanoğlunun kaderini değiştirecek macera başlar. Film, hem yetişkinlere hem de çocuklara doğayı ve dünyamızı korumanın önemini hatırlatacak.


Şubat ayının film kuşağı 24 Şubat Cuma akşamı herkesin çok iyi bildiği hikayeye yepyeni bir yorum getiren 2010 yapımı “Rapunzel” ile son buluyor. Hanedanlığın en çok aranan eşkıyası Flynn Rider (seslendiren Zachary Levi) gizemli bir kulede saklanırken, o kulede yaşayan upuzun altın sarısı saçları olan Rapunzel (seslendiren Mandy Moore) tarafından esir alınır. Flynn’i esir alan cesur Rapunzel, yakışıklı hırsızla bir anlaşma yapar. İkili, süper-polis bir atın, aşırı korumacı bir bukalemunun ve sevimsiz bar haydutlarının olduğu aksiyon dolu bir maceraya yelken açar.

“Macera Filmleri Akşamı” her Perşembe saat 19.45’te uyduda her zaman şifresiz yayınlanan Disney Channel’da tüm sinemaseverleri bekliyor.
“Aile Sineması Akşamı” her Cuma saat 19.45’te uyduda her zaman şifresiz yayınlanan Disney Channel’da çocuklar ve aileleri bekliyor.