Fox'tan yeni şarkı yarışması!

Fox'tan yeni şarkı yarışması!
Güncelleme:

Fox TV, 'En İyi Ben Söylerim' ismiyle yeni bir yarışmaya başlıyor... Tanıtımları dönmeye başlayan yarışmanın jürisinde kimler yer alıyor?

Yapımcılığını 25 Film'in üstlendiği 'En İyi Ben Söylerim' adlı şarkı-yetenek yarışması ocak ayında Fox'ta başlıyor.

Tanıtımları dönmeye başlayan yarışmanın jüri üyeleri büyük merak konusu olmuştu.

En İyi Ben Söylerim'in jüri koltuğuna arabesk müziğin divası Kibariye ile pop müziğin sevilen ismi Serdar Ortaç oturacak.

FORMAT NASIL İŞLEYECEK?

The Global Agency tarafından geliştirilip bu güne kadar 40 ülkeye satışı yapılan, yüzde yüz yerli format olan "En İyi Ben Söylerim"de her hafta 8 yarışmacı şarkı söyleyerek yeteneklerini yarıştırıyor.

İlginç bir yenilik olarak, 8 yarışmacı aynı şarkının 30’ar saniyelik kısımlarını söylüyor.

Şarkı söylenmeye başladığında, her yarışmacı 30 saniyelik kısmını söylüyor ve bu sırada stüdyodaki seyirciler performansı oyluyor, kendine ayrılan süre boyunca aldığı oy yetersiz kalan yarışmacı, “kırmızıda kalıyor” ve bir sonraki şarkıyı söyleme hakkını yitiriyor.

KİBARİYE VE ORTAÇ'IN KORUMA KALKANI OLACAK!

Yarışmanın jüri üyeleri Serdar Ortaç ve Kibariye yarışmanın jürisinde performans sonunda kırmızıya düşen yarışmacılardan birer kişiyi koruma altına alabiliyor ve böylece yeteneğine güvendikleri yarışmacıların elenmesine, “bir noktaya kadar” engel olabiliyorlar.

Koruma altına alınmamış yarışmacılar her turda birer birer devre dışı kalıyor ve finale kalan iki kişinin düetiyle, büyük finale kalacak yarışmacı belirlenmiş oluyor.

Kalan yarışmacılar ise eleme için bir şarkı söylüyor ve sonucunda, seyirciden en az oy alan bir yarışmacı yarışmaya veda ediyor.

Her bölümde, birbirinden güzel 9 şarkı söylenecek yarışmaya her hafta 2 yeni yarışmacı ekleniyor.

Yarışmacıların ilk başvuruları Whatsapp uygulaması üzerinden alınıyor.