Fox'un yeni dizisi Sen Benimsin başlıyor

Fox'un yeni dizisi Sen Benimsin başlıyor
Güncelleme:

Bu yılın en iddialı dizilerinden biri olan \"Sen Benimsin\" 19 Haziran Cuma günü FOX’ta başlıyor.

Dizinin yönetmenliğini ise Türkiye’de bugüne kadar en yüksek reytingli dizilere imza atan Kudret Sabancı üstleniyor.  Proje tasarımı Esin Gök’e ait olan ve senaristliğini Pınar Ordu ve Serdar Soydan’ın yaptığı  iki farklı dünyanın aşkını ekranlara taşıyacak  “Sen Benimsin” oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Başrolde yer alan, başarılı oyuncu Gökhan Keser ve 2013 Türkiye Güzeli Rüveyda Öksüz’e Güven Hokna, Burak Sergen, Dila Danışman, Seda Akman  Ruhi Sarı, Buket Dereoğlu gibi deneyimli isimler eşlik ediyor! Dizinin müzikleri ise Kıraç’a ait.

Bursa’nın zengin ailelerinden bir olan Yenilmezler’in veliahdı Ejder (Gökhan Keser) ve annesinin baskısıyla yetişmiş, başarılı bir piyanist olan Nağme’nin (Rüveyda Öksüz) ilk görüşte başlayan aşklarının çiftliğe taşınmasıyla yaşanan kaosu konu alan dizi “Sen Benimsin” 19 Haziran Cuma akşamından itibaren FOX ekranında olacak.

Bir trafik kazası sonucu tanışan ve birbirlerine aşık olan Ejder ve Nağme’nin ailelerinden habersiz verdikleri evlilik kararı her iki aile tarafından kabul edilmez. Yenilmezler Çiftliği’ne adım attığı andan itibaren Nağme, her kapının ardında hazin bir hikaye olduğunu fark eder. Bir süre sonra bu dört duvarın Ejder’le ilgili çok önemli bir sırrı da sakladığını öğrenen Nağme’nin bu evliliğe olan inancı sarsılır. Ancak bu aşktan vazgeçmeyecektir.

Dizide Gökhan Keser, Rüveyda Öksüz, Güven Hokna, Burak Sergen, Seda Akman, Dila Danışman, Ruhi Sarı, Esra Kızıldoğan, Buket Dereoğlu, Özgül Kavruk, Serkan Şenalp, Emine Şans Umar, Ali Tutal, Birsen Dürülü, Gizem Denizci, Burcu Tuna, Umay Anadolu, Aybars Kartal Özson, Musa Çiçek, Beste Yelken, Bekir Çiçekdemir yer alıyor!