Hasret sona mı eriyor?

Hasret sona mı eriyor?
Güncelleme:

Eğlence ve hüznü bir arada sunan Kocamın Ailesi'nde izleyenleri heyecanlı dakikalar bekliyor.

Fox TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan, aile ve akrabalık ilişkileri üzerine eğlenceli, hüzünlü ve samimi hikayesiyle büyük beğeni toplayan Kocamın Ailesi dizisinde hasret sona eriyor. Mukadder ve Tarık, ana-oğul hasret giderirken, Ar Apartmanı’nı bebek heyecanı sarıyor. Perşembe akşamı yayınlanacak olan bölümde izleyiciyi eğlenceli ve heyecanlı dakikalar bekliyor.

11. Bölüm özeti:

Hasret sona mı eriyor? Mukadder ve Tarık, ilk kez birbirlerine ana-oğul doya doya sarılıp, hasret giderirken, Ar apartmanını bebek heyecanı sarıyor. Yonca'yla Ar kadınları bu kez de bebek yüzünden karşı karşıya... Hakan, Tülay, Fulden cephesi ise karmakarışık... Fatih'in Miray'dan yardım istemesi yakınlaşmalarına neden olurken, Can'la Gülay'ın birbirlerine meydan okumaları son hız devam ediyor. Finaldeyse Tarık'ın tüm dünyasını başına yıkacak bir haber alıyor...

Yapımcılığını Mia Yapım Banu Akdeniz’in üstlendiği, senaryosunu Nuray Uslu ve Verda Pars’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Kemal Uzun’un bulunduğu dizinin başrollerini, Gökhan Alkan, Selen Seyven,  Ayşenil Şamlıoğlu, Erman Okay, Şehsuvar Altaş, Füsun Kostak, Seray Kaya, Buse Arslan, Ahmet Kayakesen, Genco Özak,  Zuhal Yalçın, Beren Gökyıldız ve Yeşim salkım ve Yıldız Kültür paylaşıyor.

Kocamın Ailesi her Perşembe saat 21:00'da Fox ekranlarında...